SUNPARKS RAUWSE MEREN

Contactgegevens SUNPARKS RAUWSE MEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUNPARKS RAUWSE MEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUNPARKS RAUWSE MEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPENSESTEENWEG 100; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14817252 (+32-14817252) 14817252 (+32-14817252)

Fax (fax): +32 (67) 368-28-35 +32 (67) 368-28-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUNPARKS RAUWSE MEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUNPARKS RAUWSE MEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUNPARKS RAUWSE MEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUNPARKS RAUWSE MEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUNPARKS RAUWSE MEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUNPARKS RAUWSE MEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUNPARKS RAUWSE MEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUNPARKS RAUWSE MEREN
Products information SUNPARKS RAUWSE MEREN

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SUNPARKS RAUWSE MEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms,relaxatie and lichamelijk welzijn; Fitnesscentra; Hotels; Krantenwinkels; Kruideniers; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Schoonheidssalons; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Vakantiedorpen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUNPARKS RAUWSE MEREN
(Get full report from official database of BE for SUNPARKS RAUWSE MEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUNPARKS RAUWSE MEREN
Addition kinds of activities for SUNPARKS RAUWSE MEREN

24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
25150101. Grondslagen en platforms | Foundations and platforms
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
39150200. Lapidair werk en diamant snijden en polijsten | Lapidary work and diamond cutting and polishing
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
70110303. Resort Hotel | Resort hotel
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij SUNPARKS RAUWSE MEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUNPARKS RAUWSE MEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUNPARKS RAUWSE MEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUNPARKS RAUWSE MEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

Zoek naar antwoorden van SUNPARKS RAUWSE MEREN in sociale netwerken
Look for responds of SUNPARKS RAUWSE MEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUNPARKS RAUWSE MEREN. Laat een reactie achter voor SUNPARKS RAUWSE MEREN. SUNPARKS RAUWSE MEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUNPARKS RAUWSE MEREN. Leave a respond for SUNPARKS RAUWSE MEREN. SUNPARKS RAUWSE MEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUNPARKS RAUWSE MEREN op de google maps. Adres en contacten SUNPARKS RAUWSE MEREN
Location of SUNPARKS RAUWSE MEREN on the google maps. Address and contacts of SUNPARKS RAUWSE MEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come SUNPARKS RAUWSE MEREN SUNPARKS RAUWSE MEREN: FORTIS | HENRI HERZE | Van Assche Consulting BVBA | ALSON | INNOCHEM

Other related companies as SUNPARKS RAUWSE MEREN: FORTIS | HENRI HERZE | Van Assche Consulting BVBA | ALSON | INNOCHEM

SUNPARKS RAUWSE MEREN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUNPARKS RAUWSE MEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf SUNPARKS RAUWSE MEREN bevindt zich op het adres: KEMPENSESTEENWEG 100; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beautyfarms,relaxatie and lichamelijk welzijn; Fitnesscentra; Hotels; Krantenwinkels; Kruideniers; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Schoonheidssalons; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Vakantiedorpen. Producten gemaakt in SUNPARKS RAUWSE MEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUNPARKS RAUWSE MEREN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUNPARKS RAUWSE MEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUNPARKS RAUWSE MEREN, openstaande posities, locatie van SUNPARKS RAUWSE MEREN op de kaart.

SUNPARKS RAUWSE MEREN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUNPARKS RAUWSE MEREN, company assigned to the tax number BE01558929443. The company SUNPARKS RAUWSE MEREN is located at the address: KEMPENSESTEENWEG 100; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beautyfarms,relaxatie and lichamelijk welzijn; Fitnesscentra; Hotels; Krantenwinkels; Kruideniers; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Schoonheidssalons; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Vakantiedorpen. Products created in SUNPARKS RAUWSE MEREN were not found.
The main activity of SUNPARKS RAUWSE MEREN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUNPARKS RAUWSE MEREN is not available. You also can look at reviews of SUNPARKS RAUWSE MEREN, open positions, location of SUNPARKS RAUWSE MEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUNPARKS RAUWSE MEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUNPARKS RAUWSE MEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUNPARKS RAUWSE MEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUNPARKS RAUWSE MEREN, employees, financial statistics.