FLEPOS BVBA

Contactgegevens FLEPOS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEPOS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEPOS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwesteenstr. 122 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-91-81-81 32-34-91-81-81

Fax (fax): 32-34-89-24-00 32-34-89-24-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEPOS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEPOS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEPOS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEPOS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEPOS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEPOS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEPOS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEPOS BVBA
Products information FLEPOS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01451538085
Ondernemingsnummer: 6844451904
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLEPOS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - industrial products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEPOS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLEPOS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEPOS BVBA
Addition kinds of activities for FLEPOS BVBA

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
141100. Dimensiesteen | Dimension stone
334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant

Werken bij FLEPOS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEPOS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEPOS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEPOS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van FLEPOS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEPOS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEPOS BVBA. Laat een reactie achter voor FLEPOS BVBA. FLEPOS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEPOS BVBA. Leave a respond for FLEPOS BVBA. FLEPOS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEPOS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLEPOS BVBA
Location of FLEPOS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLEPOS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEPOS BVBA FLEPOS BVBA: Le Soir magazine | Caprice Kapsalon | HE-D?P.ING?NIEUR INDUSTR. | EXOTIC PRODUCTS | FOTO MARC

Other related companies as FLEPOS BVBA: Le Soir magazine | Caprice Kapsalon | HE-D?P.ING?NIEUR INDUSTR. | EXOTIC PRODUCTS | FOTO MARC

FLEPOS BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEPOS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01451538085. Het bedrijf FLEPOS BVBA bevindt zich op het adres: Blauwesteenstr. 122 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plastics - industrial products. Producten gemaakt in FLEPOS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEPOS BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEPOS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEPOS BVBA, openstaande posities, locatie van FLEPOS BVBA op de kaart.

FLEPOS BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEPOS BVBA, company assigned to the tax number BE01451538085. The company FLEPOS BVBA is located at the address: Blauwesteenstr. 122 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plastics - industrial products. Products created in FLEPOS BVBA were not found.
The main activity of FLEPOS BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEPOS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLEPOS BVBA, open positions, location of FLEPOS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEPOS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEPOS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEPOS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEPOS BVBA, employees, financial statistics.