DEMARTIN ET BLANCQUART

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DEMARTIN ET BLANCQUART
Private companiesPaper and Allied Products • DEMARTIN ET BLANCQUART

Contactgegevens DEMARTIN ET BLANCQUART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMARTIN ET BLANCQUART: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMARTIN ET BLANCQUART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE FRASNES 43; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68336158 (+32-68336158) 68336158 (+32-68336158)

Fax (fax): +32 (86) 848-50-39 +32 (86) 848-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMARTIN ET BLANCQUART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMARTIN ET BLANCQUART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMARTIN ET BLANCQUART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMARTIN ET BLANCQUART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMARTIN ET BLANCQUART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMARTIN ET BLANCQUART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMARTIN ET BLANCQUART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMARTIN ET BLANCQUART
Products information DEMARTIN ET BLANCQUART

BTW identificatienummer (tax): BE02515289306
Ondernemingsnummer: 2556762695
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DEMARTIN ET BLANCQUART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMARTIN ET BLANCQUART
(Get full report from official database of BE for DEMARTIN ET BLANCQUART)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMARTIN ET BLANCQUART
Addition kinds of activities for DEMARTIN ET BLANCQUART

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
3549. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
239300. Textielzakken | Textile bags
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
506399. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery

Werken bij DEMARTIN ET BLANCQUART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMARTIN ET BLANCQUART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMARTIN ET BLANCQUART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMARTIN ET BLANCQUART. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van DEMARTIN ET BLANCQUART in sociale netwerken
Look for responds of DEMARTIN ET BLANCQUART in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMARTIN ET BLANCQUART. Laat een reactie achter voor DEMARTIN ET BLANCQUART. DEMARTIN ET BLANCQUART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMARTIN ET BLANCQUART. Leave a respond for DEMARTIN ET BLANCQUART. DEMARTIN ET BLANCQUART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMARTIN ET BLANCQUART op de google maps. Adres en contacten DEMARTIN ET BLANCQUART
Location of DEMARTIN ET BLANCQUART on the google maps. Address and contacts of DEMARTIN ET BLANCQUART

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMARTIN ET BLANCQUART DEMARTIN ET BLANCQUART: KBC | MEDIO SA | Arc-en-Ciel | I.T.V. | LONG BVBA

Other related companies as DEMARTIN ET BLANCQUART: KBC | MEDIO SA | Arc-en-Ciel | I.T.V. | LONG BVBA

DEMARTIN ET BLANCQUART is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMARTIN ET BLANCQUART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515289306. Het bedrijf DEMARTIN ET BLANCQUART bevindt zich op het adres: ROUTE DE FRASNES 43; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DEMARTIN ET BLANCQUART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMARTIN ET BLANCQUART is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMARTIN ET BLANCQUART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMARTIN ET BLANCQUART, openstaande posities, locatie van DEMARTIN ET BLANCQUART op de kaart.

DEMARTIN ET BLANCQUART is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMARTIN ET BLANCQUART, company assigned to the tax number BE02515289306. The company DEMARTIN ET BLANCQUART is located at the address: ROUTE DE FRASNES 43; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DEMARTIN ET BLANCQUART were not found.
The main activity of DEMARTIN ET BLANCQUART is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMARTIN ET BLANCQUART is not available. You also can look at reviews of DEMARTIN ET BLANCQUART, open positions, location of DEMARTIN ET BLANCQUART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMARTIN ET BLANCQUART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMARTIN ET BLANCQUART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMARTIN ET BLANCQUART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMARTIN ET BLANCQUART, employees, financial statistics.