SVEN DE WAEGENEER

Contactgegevens SVEN DE WAEGENEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SVEN DE WAEGENEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SVEN DE WAEGENEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUGEEN BOSTEELSSTRAAT 1; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53706610 (+32-53706610) 53706610 (+32-53706610)

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SVEN DE WAEGENEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SVEN DE WAEGENEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SVEN DE WAEGENEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SVEN DE WAEGENEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SVEN DE WAEGENEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SVEN DE WAEGENEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SVEN DE WAEGENEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SVEN DE WAEGENEER
Products information SVEN DE WAEGENEER

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SVEN DE WAEGENEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SVEN DE WAEGENEER
(Get full report from official database of BE for SVEN DE WAEGENEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SVEN DE WAEGENEER
Addition kinds of activities for SVEN DE WAEGENEER

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
32310200. Spiegelglas | Mirrored glass
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house

Werken bij SVEN DE WAEGENEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SVEN DE WAEGENEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SVEN DE WAEGENEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SVEN DE WAEGENEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van SVEN DE WAEGENEER in sociale netwerken
Look for responds of SVEN DE WAEGENEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SVEN DE WAEGENEER. Laat een reactie achter voor SVEN DE WAEGENEER. SVEN DE WAEGENEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SVEN DE WAEGENEER. Leave a respond for SVEN DE WAEGENEER. SVEN DE WAEGENEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SVEN DE WAEGENEER op de google maps. Adres en contacten SVEN DE WAEGENEER
Location of SVEN DE WAEGENEER on the google maps. Address and contacts of SVEN DE WAEGENEER

Andere gerelateerde bedrijven als come SVEN DE WAEGENEER SVEN DE WAEGENEER: G.D.V. Gunter De Vleeschouwer | HENRI BOULANGER | TARASCONI SERVICES PLUS | STIJN DE MOOR | SABINE MODDE

Other related companies as SVEN DE WAEGENEER: G.D.V. Gunter De Vleeschouwer | HENRI BOULANGER | TARASCONI SERVICES PLUS | STIJN DE MOOR | SABINE MODDE

SVEN DE WAEGENEER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SVEN DE WAEGENEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf SVEN DE WAEGENEER bevindt zich op het adres: EUGEEN BOSTEELSSTRAAT 1; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in SVEN DE WAEGENEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SVEN DE WAEGENEER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SVEN DE WAEGENEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SVEN DE WAEGENEER, openstaande posities, locatie van SVEN DE WAEGENEER op de kaart.

SVEN DE WAEGENEER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SVEN DE WAEGENEER, company assigned to the tax number BE05534881591. The company SVEN DE WAEGENEER is located at the address: EUGEEN BOSTEELSSTRAAT 1; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Beheer onroerend goed; Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in SVEN DE WAEGENEER were not found.
The main activity of SVEN DE WAEGENEER is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SVEN DE WAEGENEER is not available. You also can look at reviews of SVEN DE WAEGENEER, open positions, location of SVEN DE WAEGENEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SVEN DE WAEGENEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SVEN DE WAEGENEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SVEN DE WAEGENEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SVEN DE WAEGENEER, employees, financial statistics.