VICTOR MILQUET

Contactgegevens VICTOR MILQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR MILQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR MILQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J.J. MERLOT 28; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71773837 (+32-71773837) 71773837 (+32-71773837)

Fax (fax): +32 (10) 229-77-24 +32 (10) 229-77-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR MILQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR MILQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR MILQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR MILQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR MILQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR MILQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR MILQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR MILQUET
Products information VICTOR MILQUET

BTW identificatienummer (tax): BE06978759765
Ondernemingsnummer: 1750091552
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Traitement and façonnage de la pierre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR MILQUET
(Get full report from official database of BE for VICTOR MILQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR MILQUET
Addition kinds of activities for VICTOR MILQUET

14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only

Werken bij VICTOR MILQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR MILQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR MILQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR MILQUET. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

 • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

 • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

 • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

 • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

  Type: Vaste Job

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

  Type: Werfreserve

  Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van VICTOR MILQUET in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR MILQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR MILQUET. Laat een reactie achter voor VICTOR MILQUET. VICTOR MILQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR MILQUET. Leave a respond for VICTOR MILQUET. VICTOR MILQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR MILQUET op de google maps. Adres en contacten VICTOR MILQUET
Location of VICTOR MILQUET on the google maps. Address and contacts of VICTOR MILQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR MILQUET VICTOR MILQUET: JEAN-PIERRE BODART | De Leyn M | Francken M | E.E.G. Slachthuis Verbist NV | Depoorter Bart

Other related companies as VICTOR MILQUET: JEAN-PIERRE BODART | De Leyn M | Francken M | E.E.G. Slachthuis Verbist NV | Depoorter Bart

VICTOR MILQUET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR MILQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06978759765. Het bedrijf VICTOR MILQUET bevindt zich op het adres: RUE J.J. MERLOT 28; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Traitement and façonnage de la pierre. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales..
De hoofdactiviteit van VICTOR MILQUET is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR MILQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR MILQUET, openstaande posities, locatie van VICTOR MILQUET op de kaart.

VICTOR MILQUET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR MILQUET, company assigned to the tax number BE06978759765. The company VICTOR MILQUET is located at the address: RUE J.J. MERLOT 28; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Traitement and façonnage de la pierre. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales..
The main activity of VICTOR MILQUET is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR MILQUET is not available. You also can look at reviews of VICTOR MILQUET, open positions, location of VICTOR MILQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR MILQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR MILQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR MILQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR MILQUET, employees, financial statistics.