VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT
Private companiesReal Estate • VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

Contactgegevens VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 156; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56667210 (+32-56667210) 56667210 (+32-56667210)

Fax (fax): +32 (64) 721-10-55 +32 (64) 721-10-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT
Products information VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE04107757568
Ondernemingsnummer: 8286682128
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT
(Get full report from official database of BE for VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT
Addition kinds of activities for VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

7996. Pretparken | Amusement parks
358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's

Werken bij VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • Ompakker (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

 • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

 • Digital Project Manager (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

 • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: B.P.P.

  Type: Leercontract

  Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Laat een reactie achter voor VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. Leave a respond for VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT. VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT op de google maps. Adres en contacten VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT
Location of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT on the google maps. Address and contacts of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: Aluform NV | RESIDENTIE TEN EECKHOUTE | J.V.H. Eventing BVBA | TURBOWINDS | GEORGES MULLER

Other related companies as VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT: Aluform NV | RESIDENTIE TEN EECKHOUTE | J.V.H. Eventing BVBA | TURBOWINDS | GEORGES MULLER

VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107757568. Het bedrijf VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 156; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, openstaande posities, locatie van VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT op de kaart.

VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, company assigned to the tax number BE04107757568. The company VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is located at the address: STATIONSSTRAAT 156; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT is not available. You also can look at reviews of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, open positions, location of VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANNIEUWENHUYSE-LAMBRECHT, employees, financial statistics.