ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON

Contactgegevens ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTER GILLONLAAN 32; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56224785 (+32-56224785) 56224785 (+32-56224785)

Fax (fax): +32 (12) 586-61-45 +32 (12) 586-61-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON
Products information ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE08798095703
Ondernemingsnummer: 7753021240
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Activités: Décorations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON
(Get full report from official database of BE for ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON
Addition kinds of activities for ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON

22990303. Draad: linnen, hennep of ramie | Thread: linen, hemp or ramie
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
50999916. Vlagpalen | Flag poles

Werken bij ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Logopedist (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

 • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Gille homeparties

  Type: Werfreserve

  Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Laat een reactie achter voor ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. Leave a respond for ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON. ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON op de google maps. Adres en contacten ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON
Location of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON on the google maps. Address and contacts of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: FLDEFRANCQ NV | NEO CLEANING | CENTRUM VOOR ALCOHOL EN ANDERE DRUGSPROBLEMEN | GARAGE JOS VERELLEN | Solarz (Ets)

Other related companies as ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON: FLDEFRANCQ NV | NEO CLEANING | CENTRUM VOOR ALCOHOL EN ANDERE DRUGSPROBLEMEN | GARAGE JOS VERELLEN | Solarz (Ets)

ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798095703. Het bedrijf ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON bevindt zich op het adres: BURGEMEESTER GILLONLAAN 32; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Décorations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, openstaande posities, locatie van ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON op de kaart.

ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, company assigned to the tax number BE08798095703. The company ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is located at the address: BURGEMEESTER GILLONLAAN 32; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Décorations de Magasins, Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON is not available. You also can look at reviews of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, open positions, location of ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBRECHT ROSSEEUW EN ZOON, employees, financial statistics.