FRANS HAECK-VANHOOREN

Contactgegevens FRANS HAECK-VANHOOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS HAECK-VANHOOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS HAECK-VANHOOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDZAMESTRAAT 33; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51566563 (+32-51566563) 51566563 (+32-51566563)

Fax (fax): +32 (63) 169-94-37 +32 (63) 169-94-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS HAECK-VANHOOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS HAECK-VANHOOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS HAECK-VANHOOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS HAECK-VANHOOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS HAECK-VANHOOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS HAECK-VANHOOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS HAECK-VANHOOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS HAECK-VANHOOREN
Products information FRANS HAECK-VANHOOREN

BTW identificatienummer (tax): BE06276184082
Ondernemingsnummer: 8836822509
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS HAECK-VANHOOREN
(Get full report from official database of BE for FRANS HAECK-VANHOOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS HAECK-VANHOOREN
Addition kinds of activities for FRANS HAECK-VANHOOREN

353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij FRANS HAECK-VANHOOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS HAECK-VANHOOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS HAECK-VANHOOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS HAECK-VANHOOREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

 • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

 • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

 • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • BIM modelleur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ABC Groep

  Type: Vaste Job

  Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

 • Seksuoloog (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

 • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van FRANS HAECK-VANHOOREN in sociale netwerken
Look for responds of FRANS HAECK-VANHOOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS HAECK-VANHOOREN. Laat een reactie achter voor FRANS HAECK-VANHOOREN. FRANS HAECK-VANHOOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS HAECK-VANHOOREN. Leave a respond for FRANS HAECK-VANHOOREN. FRANS HAECK-VANHOOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS HAECK-VANHOOREN op de google maps. Adres en contacten FRANS HAECK-VANHOOREN
Location of FRANS HAECK-VANHOOREN on the google maps. Address and contacts of FRANS HAECK-VANHOOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS HAECK-VANHOOREN FRANS HAECK-VANHOOREN: R.W.K. DE MORGENSTOND | Dardenne Stéphane | G?RALD WIERTZ | L. BUSSE | DUMONT - PAILLET

Other related companies as FRANS HAECK-VANHOOREN: R.W.K. DE MORGENSTOND | Dardenne Stéphane | G?RALD WIERTZ | L. BUSSE | DUMONT - PAILLET

FRANS HAECK-VANHOOREN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS HAECK-VANHOOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06276184082. Het bedrijf FRANS HAECK-VANHOOREN bevindt zich op het adres: HANDZAMESTRAAT 33; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van FRANS HAECK-VANHOOREN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS HAECK-VANHOOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS HAECK-VANHOOREN, openstaande posities, locatie van FRANS HAECK-VANHOOREN op de kaart.

FRANS HAECK-VANHOOREN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS HAECK-VANHOOREN, company assigned to the tax number BE06276184082. The company FRANS HAECK-VANHOOREN is located at the address: HANDZAMESTRAAT 33; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of FRANS HAECK-VANHOOREN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS HAECK-VANHOOREN is not available. You also can look at reviews of FRANS HAECK-VANHOOREN, open positions, location of FRANS HAECK-VANHOOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS HAECK-VANHOOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS HAECK-VANHOOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS HAECK-VANHOOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS HAECK-VANHOOREN, employees, financial statistics.