FA. LANGENDRIES E. & M.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FA. LANGENDRIES E. & M.
Private companiesWater Transportation • FA. LANGENDRIES E. & M.

Contactgegevens FA. LANGENDRIES E. & M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. LANGENDRIES E. & M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. LANGENDRIES E. & M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERSTRAAT 1BB; 1541; HERNE, België

Telefoon (phone): 54588045 (+32-54588045) 54588045 (+32-54588045)

Fax (fax): +32 (86) 717-59-98 +32 (86) 717-59-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. LANGENDRIES E. & M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. LANGENDRIES E. & M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. LANGENDRIES E. & M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. LANGENDRIES E. & M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. LANGENDRIES E. & M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. LANGENDRIES E. & M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. LANGENDRIES E. & M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. LANGENDRIES E. & M.
Products information FA. LANGENDRIES E. & M.

BTW identificatienummer (tax): BE04408508300
Ondernemingsnummer: 5826568603
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. LANGENDRIES E. & M.
(Get full report from official database of BE for FA. LANGENDRIES E. & M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. LANGENDRIES E. & M.
Addition kinds of activities for FA. LANGENDRIES E. & M.

325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
59999934. condooms | Condoms
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij FA. LANGENDRIES E. & M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. LANGENDRIES E. & M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. LANGENDRIES E. & M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. LANGENDRIES E. & M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

 • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

 • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

 • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

 • Healthcoach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

 • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van FA. LANGENDRIES E. & M. in sociale netwerken
Look for responds of FA. LANGENDRIES E. & M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. LANGENDRIES E. & M.. Laat een reactie achter voor FA. LANGENDRIES E. & M.. FA. LANGENDRIES E. & M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. LANGENDRIES E. & M.. Leave a respond for FA. LANGENDRIES E. & M.. FA. LANGENDRIES E. & M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. LANGENDRIES E. & M. op de google maps. Adres en contacten FA. LANGENDRIES E. & M.
Location of FA. LANGENDRIES E. & M. on the google maps. Address and contacts of FA. LANGENDRIES E. & M.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. LANGENDRIES E. & M. FA. LANGENDRIES E. & M.: Paris Shop | LA PETITE BRASSERIE | HEIRMAN | Pelgrim | Michotte A

Other related companies as FA. LANGENDRIES E. & M.: Paris Shop | LA PETITE BRASSERIE | HEIRMAN | Pelgrim | Michotte A

FA. LANGENDRIES E. & M. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. LANGENDRIES E. & M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04408508300. Het bedrijf FA. LANGENDRIES E. & M. bevindt zich op het adres: BEVERSTRAAT 1BB; 1541; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van FA. LANGENDRIES E. & M. is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. LANGENDRIES E. & M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. LANGENDRIES E. & M., openstaande posities, locatie van FA. LANGENDRIES E. & M. op de kaart.

FA. LANGENDRIES E. & M. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. LANGENDRIES E. & M., company assigned to the tax number BE04408508300. The company FA. LANGENDRIES E. & M. is located at the address: BEVERSTRAAT 1BB; 1541; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of FA. LANGENDRIES E. & M. is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. LANGENDRIES E. & M. is not available. You also can look at reviews of FA. LANGENDRIES E. & M., open positions, location of FA. LANGENDRIES E. & M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. LANGENDRIES E. & M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. LANGENDRIES E. & M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. LANGENDRIES E. & M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. LANGENDRIES E. & M., employees, financial statistics.