ENTREPRISES CORNET MOCKEL

Contactgegevens ENTREPRISES CORNET MOCKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES CORNET MOCKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES CORNET MOCKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PISSEROULE 290; 4820; DISON, België

Telefoon (phone): 87337379 (+32-87337379) 87337379 (+32-87337379)

Fax (fax): +32 (71) 783-79-49 +32 (71) 783-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES CORNET MOCKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES CORNET MOCKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES CORNET MOCKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES CORNET MOCKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES CORNET MOCKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES CORNET MOCKEL
Products information ENTREPRISES CORNET MOCKEL

BTW identificatienummer (tax): BE01684722900
Ondernemingsnummer: 9794555664
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes, Installation de Vérandas.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES CORNET MOCKEL
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES CORNET MOCKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES CORNET MOCKEL
Addition kinds of activities for ENTREPRISES CORNET MOCKEL

229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
32639900. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
50650407. zenders | Transmitters

Werken bij ENTREPRISES CORNET MOCKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES CORNET MOCKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected]

 • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

 • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

 • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: DE OVERBRON

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

 • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES CORNET MOCKEL in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES CORNET MOCKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES CORNET MOCKEL. ENTREPRISES CORNET MOCKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES CORNET MOCKEL. Leave a respond for ENTREPRISES CORNET MOCKEL. ENTREPRISES CORNET MOCKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES CORNET MOCKEL op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES CORNET MOCKEL
Location of ENTREPRISES CORNET MOCKEL on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES CORNET MOCKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES CORNET MOCKEL ENTREPRISES CORNET MOCKEL: Gemeentekrediet | Faes G | Reynaers NV | Pro-Inter | Bij De Goor

Other related companies as ENTREPRISES CORNET MOCKEL: Gemeentekrediet | Faes G | Reynaers NV | Pro-Inter | Bij De Goor

ENTREPRISES CORNET MOCKEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES CORNET MOCKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684722900. Het bedrijf ENTREPRISES CORNET MOCKEL bevindt zich op het adres: RUE PISSEROULE 290; 4820; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes, Installation de Vérandas.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES CORNET MOCKEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES CORNET MOCKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES CORNET MOCKEL, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES CORNET MOCKEL op de kaart.

ENTREPRISES CORNET MOCKEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES CORNET MOCKEL, company assigned to the tax number BE01684722900. The company ENTREPRISES CORNET MOCKEL is located at the address: RUE PISSEROULE 290; 4820; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes, Installation de Vérandas.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ENTREPRISES CORNET MOCKEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES CORNET MOCKEL is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES CORNET MOCKEL, open positions, location of ENTREPRISES CORNET MOCKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES CORNET MOCKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES CORNET MOCKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES CORNET MOCKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES CORNET MOCKEL, employees, financial statistics.