BEGRAFENISSEN MERCKX

Contactgegevens BEGRAFENISSEN MERCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN MERCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN MERCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERT I-STRAAT 44; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52413289 (+32-52413289) 52413289 (+32-52413289)

Fax (fax): +32 (12) 338-22-97 +32 (12) 338-22-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN MERCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN MERCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN MERCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN MERCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN MERCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN MERCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN MERCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN MERCKX
Products information BEGRAFENISSEN MERCKX

BTW identificatienummer (tax): BE06312713623
Ondernemingsnummer: 5143493652
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN MERCKX
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN MERCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN MERCKX
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN MERCKX

3555. Printing machines | Printing trades machinery
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores

Werken bij BEGRAFENISSEN MERCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN MERCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN MERCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN MERCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

 • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

 • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ALPHA IT

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: STAR MEAL

  Type: Vaste Job

  Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

 • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN MERCKX in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN MERCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN MERCKX. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN MERCKX. BEGRAFENISSEN MERCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN MERCKX. Leave a respond for BEGRAFENISSEN MERCKX. BEGRAFENISSEN MERCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN MERCKX op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN MERCKX
Location of BEGRAFENISSEN MERCKX on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN MERCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN MERCKX BEGRAFENISSEN MERCKX: AGNES VANDEKERCKHOVE | SWINNE | DIENST VOOR TOERISME | COLETTE DE BUYSER | KATLEEN CORSUS

Other related companies as BEGRAFENISSEN MERCKX: AGNES VANDEKERCKHOVE | SWINNE | DIENST VOOR TOERISME | COLETTE DE BUYSER | KATLEEN CORSUS

BEGRAFENISSEN MERCKX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN MERCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312713623. Het bedrijf BEGRAFENISSEN MERCKX bevindt zich op het adres: KONING ALBERT I-STRAAT 44; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN MERCKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN MERCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN MERCKX, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN MERCKX op de kaart.

BEGRAFENISSEN MERCKX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN MERCKX, company assigned to the tax number BE06312713623. The company BEGRAFENISSEN MERCKX is located at the address: KONING ALBERT I-STRAAT 44; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. Imprimeries and copyshops. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGRAFENISSEN MERCKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN MERCKX is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN MERCKX, open positions, location of BEGRAFENISSEN MERCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN MERCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN MERCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN MERCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN MERCKX, employees, financial statistics.