BEGRAFENISSEN MATTHYS

Contactgegevens BEGRAFENISSEN MATTHYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN MATTHYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN MATTHYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 255; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92307438 (+32-92307438) 92307438 (+32-92307438)

Fax (fax): +32 (61) 504-23-68 +32 (61) 504-23-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN MATTHYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN MATTHYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN MATTHYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN MATTHYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN MATTHYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN MATTHYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN MATTHYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN MATTHYS
Products information BEGRAFENISSEN MATTHYS

BTW identificatienummer (tax): BE07936218261
Ondernemingsnummer: 9156524658
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN MATTHYS
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN MATTHYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN MATTHYS
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN MATTHYS

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
27599915. Platteloze gravure | Plateless engraving
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery

Werken bij BEGRAFENISSEN MATTHYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN MATTHYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN MATTHYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN MATTHYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

 • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

  Regio: MOERBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

 • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Horeca Manager - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Jilles Beer & Burger

  Type: Vaste Job

  We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN MATTHYS in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN MATTHYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN MATTHYS. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN MATTHYS. BEGRAFENISSEN MATTHYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN MATTHYS. Leave a respond for BEGRAFENISSEN MATTHYS. BEGRAFENISSEN MATTHYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN MATTHYS op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN MATTHYS
Location of BEGRAFENISSEN MATTHYS on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN MATTHYS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN MATTHYS BEGRAFENISSEN MATTHYS: MICHELE LAPORTE | Zenitel | DEZUTTER | In-Folio | WILLIAM PIETERS-DENOO

Other related companies as BEGRAFENISSEN MATTHYS: MICHELE LAPORTE | Zenitel | DEZUTTER | In-Folio | WILLIAM PIETERS-DENOO

BEGRAFENISSEN MATTHYS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN MATTHYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07936218261. Het bedrijf BEGRAFENISSEN MATTHYS bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 255; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN MATTHYS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN MATTHYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN MATTHYS, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN MATTHYS op de kaart.

BEGRAFENISSEN MATTHYS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN MATTHYS, company assigned to the tax number BE07936218261. The company BEGRAFENISSEN MATTHYS is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 255; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. Imprimeries and copyshops. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGRAFENISSEN MATTHYS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN MATTHYS is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN MATTHYS, open positions, location of BEGRAFENISSEN MATTHYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN MATTHYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN MATTHYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN MATTHYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN MATTHYS, employees, financial statistics.