MAUCQ R

Contactgegevens MAUCQ R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAUCQ R: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAUCQ R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARTHUR POUPLIER 24; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67442511 (+32-67442511) 67442511 (+32-67442511)

Fax (fax): +32 (16) 428-52-97 +32 (16) 428-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAUCQ R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAUCQ R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAUCQ R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAUCQ R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAUCQ R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAUCQ R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAUCQ R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAUCQ R
Products information MAUCQ R

BTW identificatienummer (tax): BE06068267822
Ondernemingsnummer: 7595092773
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAUCQ R
(Get full report from official database of BE for MAUCQ R)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAUCQ R
Addition kinds of activities for MAUCQ R

509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
811100. Legale diensten | Legal services
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture

Werken bij MAUCQ R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAUCQ R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAUCQ R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAUCQ R. Looking for open vacancies in other companies

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Talent Officer (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Make-up Promoters (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van MAUCQ R in sociale netwerken
Look for responds of MAUCQ R in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAUCQ R. Laat een reactie achter voor MAUCQ R. MAUCQ R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAUCQ R. Leave a respond for MAUCQ R. MAUCQ R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAUCQ R op de google maps. Adres en contacten MAUCQ R
Location of MAUCQ R on the google maps. Address and contacts of MAUCQ R

Andere gerelateerde bedrijven als come MAUCQ R MAUCQ R: Ramdani | HET FRIETJE | STUDIO SWAMP | FE. LECLERCQ-CORNU | LA FONTAINE

Other related companies as MAUCQ R: Ramdani | HET FRIETJE | STUDIO SWAMP | FE. LECLERCQ-CORNU | LA FONTAINE

MAUCQ R is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAUCQ R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068267822. Het bedrijf MAUCQ R bevindt zich op het adres: RUE ARTHUR POUPLIER 24; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes..
De hoofdactiviteit van MAUCQ R is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAUCQ R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAUCQ R, openstaande posities, locatie van MAUCQ R op de kaart.

MAUCQ R is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAUCQ R, company assigned to the tax number BE06068267822. The company MAUCQ R is located at the address: RUE ARTHUR POUPLIER 24; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes..
The main activity of MAUCQ R is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAUCQ R is not available. You also can look at reviews of MAUCQ R, open positions, location of MAUCQ R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAUCQ R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAUCQ R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAUCQ R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAUCQ R, employees, financial statistics.