FUNةRAILLES JOLIMONTOISES

Contactgegevens FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةRAILLES JOLIMONTOISES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64227718 (+32-64227718) 64227718 (+32-64227718)

Fax (fax): +32 (3) 676-60-92 +32 (3) 676-60-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةRAILLES JOLIMONTOISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةRAILLES JOLIMONTOISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةRAILLES JOLIMONTOISES
Products information FUNةRAILLES JOLIMONTOISES

BTW identificatienummer (tax): BE06133361816
Ondernemingsnummer: 6224273681
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةRAILLES JOLIMONTOISES
(Get full report from official database of BE for FUNةRAILLES JOLIMONTOISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةRAILLES JOLIMONTOISES
Addition kinds of activities for FUNةRAILLES JOLIMONTOISES

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
25410106. Bewaar armaturen, hout | Store fixtures, wood
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

 • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

 • Technieker (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

 • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CAREERTROTTER

  Type: Vaste Job

  Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

 • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

Zoek naar antwoorden van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES in sociale netwerken
Look for responds of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Laat een reactie achter voor FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. FUNةRAILLES JOLIMONTOISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. Leave a respond for FUNةRAILLES JOLIMONTOISES. FUNةRAILLES JOLIMONTOISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةRAILLES JOLIMONTOISES op de google maps. Adres en contacten FUNةRAILLES JOLIMONTOISES
Location of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES on the google maps. Address and contacts of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةRAILLES JOLIMONTOISES FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: JANSSENS P (ALG AANNEMING) BVBA | NETTOYAGE ? SEC BOLAND | ALLAIN WARZEE | GILBERT VAN STEENKISTE | PIC NIC

Other related companies as FUNةRAILLES JOLIMONTOISES: JANSSENS P (ALG AANNEMING) BVBA | NETTOYAGE ? SEC BOLAND | ALLAIN WARZEE | GILBERT VAN STEENKISTE | PIC NIC

FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06133361816. Het bedrijf FUNةRAILLES JOLIMONTOISES bevindt zich op het adres: RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, openstaande posities, locatie van FUNةRAILLES JOLIMONTOISES op de kaart.

FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, company assigned to the tax number BE06133361816. The company FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is located at the address: RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES is not available. You also can look at reviews of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, open positions, location of FUNةRAILLES JOLIMONTOISES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةRAILLES JOLIMONTOISES, employees, financial statistics.