FUNةRAILLES GILTAY

Contactgegevens FUNةRAILLES GILTAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةRAILLES GILTAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةRAILLES GILTAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F.NICOLAY; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42339286 (+32-42339286) 42339286 (+32-42339286)

Fax (fax): +32 (51) 104-90-39 +32 (51) 104-90-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةRAILLES GILTAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةRAILLES GILTAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةRAILLES GILTAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةRAILLES GILTAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةRAILLES GILTAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةRAILLES GILTAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةRAILLES GILTAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةRAILLES GILTAY
Products information FUNةRAILLES GILTAY

BTW identificatienummer (tax): BE03277740478
Ondernemingsnummer: 3626831054
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةRAILLES GILTAY
(Get full report from official database of BE for FUNةRAILLES GILTAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةRAILLES GILTAY
Addition kinds of activities for FUNةRAILLES GILTAY

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable

Werken bij FUNةRAILLES GILTAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةRAILLES GILTAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةRAILLES GILTAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةRAILLES GILTAY. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

 • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

 • Keurder (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

 • Werfleider (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

 • Lader/Losser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: MS Mode

  Type: Studentenjob

  Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van FUNةRAILLES GILTAY in sociale netwerken
Look for responds of FUNةRAILLES GILTAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةRAILLES GILTAY. Laat een reactie achter voor FUNةRAILLES GILTAY. FUNةRAILLES GILTAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةRAILLES GILTAY. Leave a respond for FUNةRAILLES GILTAY. FUNةRAILLES GILTAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةRAILLES GILTAY op de google maps. Adres en contacten FUNةRAILLES GILTAY
Location of FUNةRAILLES GILTAY on the google maps. Address and contacts of FUNةRAILLES GILTAY

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةRAILLES GILTAY FUNةRAILLES GILTAY: FLFLOWELL INTERNATIONAL SA | ERIC HEBBEN | Vanhassel C | PATRICK VAN DER DONCKT | ALERT SYSTEMS NV

Other related companies as FUNةRAILLES GILTAY: FLFLOWELL INTERNATIONAL SA | ERIC HEBBEN | Vanhassel C | PATRICK VAN DER DONCKT | ALERT SYSTEMS NV

FUNةRAILLES GILTAY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةRAILLES GILTAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277740478. Het bedrijf FUNةRAILLES GILTAY bevindt zich op het adres: RUE F.NICOLAY; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
De hoofdactiviteit van FUNةRAILLES GILTAY is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةRAILLES GILTAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةRAILLES GILTAY, openstaande posities, locatie van FUNةRAILLES GILTAY op de kaart.

FUNةRAILLES GILTAY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةRAILLES GILTAY, company assigned to the tax number BE03277740478. The company FUNةRAILLES GILTAY is located at the address: RUE F.NICOLAY; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
The main activity of FUNةRAILLES GILTAY is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةRAILLES GILTAY is not available. You also can look at reviews of FUNةRAILLES GILTAY, open positions, location of FUNةRAILLES GILTAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةRAILLES GILTAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةRAILLES GILTAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةRAILLES GILTAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةRAILLES GILTAY, employees, financial statistics.