FLEURONICS BELGIUM CVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLEURONICS BELGIUM CVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • FLEURONICS BELGIUM CVBA

Contactgegevens FLEURONICS BELGIUM CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURONICS BELGIUM CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURONICS BELGIUM CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 42a 2630 Aartselaar - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-20-84-61 32-33-20-84-61

Fax (fax): 32-33-66-12-90 32-33-66-12-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURONICS BELGIUM CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURONICS BELGIUM CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURONICS BELGIUM CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURONICS BELGIUM CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURONICS BELGIUM CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURONICS BELGIUM CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURONICS BELGIUM CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURONICS BELGIUM CVBA
Products information FLEURONICS BELGIUM CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09300170898
Ondernemingsnummer: 5306365966
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLEURONICS BELGIUM CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Telecommunications - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURONICS BELGIUM CVBA
(Get full report from official database of BE for FLEURONICS BELGIUM CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURONICS BELGIUM CVBA
Addition kinds of activities for FLEURONICS BELGIUM CVBA

361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
67330102. Persoonlijk beleggingsvertrouwenbeheer | Personal investment trust management
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij FLEURONICS BELGIUM CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURONICS BELGIUM CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURONICS BELGIUM CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURONICS BELGIUM CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van FLEURONICS BELGIUM CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURONICS BELGIUM CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURONICS BELGIUM CVBA. Laat een reactie achter voor FLEURONICS BELGIUM CVBA. FLEURONICS BELGIUM CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURONICS BELGIUM CVBA. Leave a respond for FLEURONICS BELGIUM CVBA. FLEURONICS BELGIUM CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURONICS BELGIUM CVBA op de google maps. Adres en contacten FLEURONICS BELGIUM CVBA
Location of FLEURONICS BELGIUM CVBA on the google maps. Address and contacts of FLEURONICS BELGIUM CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURONICS BELGIUM CVBA FLEURONICS BELGIUM CVBA: MARCEL DANIS | W.C. SPORTVR. BELLEGEM | NADIA PARMENTIER | MARCHAL Frères SPRL | T.C. OPGLABBEEK

Other related companies as FLEURONICS BELGIUM CVBA: MARCEL DANIS | W.C. SPORTVR. BELLEGEM | NADIA PARMENTIER | MARCHAL Frères SPRL | T.C. OPGLABBEEK

FLEURONICS BELGIUM CVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURONICS BELGIUM CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300170898. Het bedrijf FLEURONICS BELGIUM CVBA bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 42a 2630 Aartselaar - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Telecommunications - equipment and systems. Producten gemaakt in FLEURONICS BELGIUM CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURONICS BELGIUM CVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURONICS BELGIUM CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURONICS BELGIUM CVBA, openstaande posities, locatie van FLEURONICS BELGIUM CVBA op de kaart.

FLEURONICS BELGIUM CVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURONICS BELGIUM CVBA, company assigned to the tax number BE09300170898. The company FLEURONICS BELGIUM CVBA is located at the address: Boomsesteenweg 42a 2630 Aartselaar - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Telecommunications - equipment and systems. Products created in FLEURONICS BELGIUM CVBA were not found.
The main activity of FLEURONICS BELGIUM CVBA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURONICS BELGIUM CVBA is not available. You also can look at reviews of FLEURONICS BELGIUM CVBA, open positions, location of FLEURONICS BELGIUM CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURONICS BELGIUM CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURONICS BELGIUM CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURONICS BELGIUM CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURONICS BELGIUM CVBA, employees, financial statistics.