DUBOIS ANTOINE

Contactgegevens DUBOIS ANTOINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS ANTOINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS ANTOINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE TIRLEMONT 91B1; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85213452 (+32-85213452) 85213452 (+32-85213452)

Fax (fax): +32 (9) 835-25-27 +32 (9) 835-25-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS ANTOINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS ANTOINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS ANTOINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS ANTOINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS ANTOINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS ANTOINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS ANTOINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS ANTOINE
Products information DUBOIS ANTOINE

BTW identificatienummer (tax): BE01678405761
Ondernemingsnummer: 7117462158
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Déménagements Domestiques, Déménagements à L'Etranger.. Activités: Transport Domestique, Transport International.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Déménagements. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS ANTOINE
(Get full report from official database of BE for DUBOIS ANTOINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS ANTOINE
Addition kinds of activities for DUBOIS ANTOINE

2771. Wenskaarten | Greeting cards
371600. Stacaravans | Motor homes
28360101. Coagulatieproducten | Coagulation products
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
30890109. Planters, kunststoffen | Planters, plastics
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal

Werken bij DUBOIS ANTOINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS ANTOINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS ANTOINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS ANTOINE. Looking for open vacancies in other companies

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

 • Schrijnwerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

 • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

 • Metselaars (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

 • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: DELORGE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

 • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: WFM PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

 • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

 • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van DUBOIS ANTOINE in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS ANTOINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS ANTOINE. Laat een reactie achter voor DUBOIS ANTOINE. DUBOIS ANTOINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS ANTOINE. Leave a respond for DUBOIS ANTOINE. DUBOIS ANTOINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS ANTOINE op de google maps. Adres en contacten DUBOIS ANTOINE
Location of DUBOIS ANTOINE on the google maps. Address and contacts of DUBOIS ANTOINE

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS ANTOINE DUBOIS ANTOINE: COPY SHOP GOLD | DECAIGNY | Equilook Benelux | OPTIEK POLLET | TMFShop

Other related companies as DUBOIS ANTOINE: COPY SHOP GOLD | DECAIGNY | Equilook Benelux | OPTIEK POLLET | TMFShop

DUBOIS ANTOINE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS ANTOINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01678405761. Het bedrijf DUBOIS ANTOINE bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE TIRLEMONT 91B1; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Déménagements. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques, Déménagements à L'Etranger.. Activités: Transport Domestique, Transport International.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van DUBOIS ANTOINE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS ANTOINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS ANTOINE, openstaande posities, locatie van DUBOIS ANTOINE op de kaart.

DUBOIS ANTOINE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBOIS ANTOINE, company assigned to the tax number BE01678405761. The company DUBOIS ANTOINE is located at the address: CHAUSSةE DE TIRLEMONT 91B1; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Déménagements. Transports routiers de marchandises. List of products are Activités: Déménagements Domestiques, Déménagements à L'Etranger.. Activités: Transport Domestique, Transport International.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of DUBOIS ANTOINE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS ANTOINE is not available. You also can look at reviews of DUBOIS ANTOINE, open positions, location of DUBOIS ANTOINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS ANTOINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS ANTOINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS ANTOINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS ANTOINE, employees, financial statistics.