YVES LADAVID

Contactgegevens YVES LADAVID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES LADAVID: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES LADAVID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 7; 7536; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224726 (+32-69224726) 69224726 (+32-69224726)

Fax (fax): +32 (57) 111-71-20 +32 (57) 111-71-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES LADAVID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES LADAVID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES LADAVID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES LADAVID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES LADAVID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES LADAVID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES LADAVID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES LADAVID
Products information YVES LADAVID

BTW identificatienummer (tax): BE05902099609
Ondernemingsnummer: 2132415771
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES LADAVID
(Get full report from official database of BE for YVES LADAVID)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES LADAVID
Addition kinds of activities for YVES LADAVID

08110000. Houtwegen | Timber tracts
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
26210607. Tablet papier | Tablet paper
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij YVES LADAVID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES LADAVID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES LADAVID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES LADAVID. Looking for open vacancies in other companies

 • Betontechnoloog (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

 • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

 • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

 • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CARDEVER & CO

  Type: Vaste Job

  U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

 • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • European People & Talent Development Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van YVES LADAVID in sociale netwerken
Look for responds of YVES LADAVID in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES LADAVID. Laat een reactie achter voor YVES LADAVID. YVES LADAVID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES LADAVID. Leave a respond for YVES LADAVID. YVES LADAVID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES LADAVID op de google maps. Adres en contacten YVES LADAVID
Location of YVES LADAVID on the google maps. Address and contacts of YVES LADAVID

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES LADAVID YVES LADAVID: Vanhaeren Marcel | ALDI | IMPRIMERIE QUALLIGRAPH | Leens Kapsalon | POLICE F?D?RALE

Other related companies as YVES LADAVID: Vanhaeren Marcel | ALDI | IMPRIMERIE QUALLIGRAPH | Leens Kapsalon | POLICE F?D?RALE

YVES LADAVID is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES LADAVID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05902099609. Het bedrijf YVES LADAVID bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 7; 7536; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van YVES LADAVID is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES LADAVID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES LADAVID, openstaande posities, locatie van YVES LADAVID op de kaart.

YVES LADAVID is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES LADAVID, company assigned to the tax number BE05902099609. The company YVES LADAVID is located at the address: RUE DE L'EGLISE 7; 7536; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of YVES LADAVID is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES LADAVID is not available. You also can look at reviews of YVES LADAVID, open positions, location of YVES LADAVID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES LADAVID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES LADAVID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES LADAVID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES LADAVID, employees, financial statistics.