WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER
Private companiesSocial Services • WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

Contactgegevens WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 30-32; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37757150 (+32-37757150) 37757150 (+32-37757150)

Fax (fax): +32 (87) 683-61-20 +32 (87) 683-61-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER
Products information WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

BTW identificatienummer (tax): BE06161102294
Ondernemingsnummer: 3893249511
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER
(Get full report from official database of BE for WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER
Addition kinds of activities for WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
50840300. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
51990303. honden | Dogs
70119901. hostels | Hostels

Werken bij WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent helper (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

 • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

 • Automecanicien (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Jobstudent mechanica (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Vaste Job

  - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

Zoek naar antwoorden van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER in sociale netwerken
Look for responds of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Laat een reactie achter voor WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. Leave a respond for WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER. WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER op de google maps. Adres en contacten WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER
Location of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER on the google maps. Address and contacts of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: AGF ASSUBEL | RESTAURANT L?OP?RA | Kirby | AG.O.I.V. | Berkenhof

Other related companies as WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER: AGF ASSUBEL | RESTAURANT L?OP?RA | Kirby | AG.O.I.V. | Berkenhof

WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161102294. Het bedrijf WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 30-32; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, openstaande posities, locatie van WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER op de kaart.

WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, company assigned to the tax number BE06161102294. The company WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is located at the address: STATIONSTRAAT 30-32; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER is not available. You also can look at reviews of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, open positions, location of WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE BEGRAFENNISSEN DU TRة - ROBBER, employees, financial statistics.