WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS
Private companiesSocial Services • WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

Contactgegevens WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MOLENSTRAAT 84-86; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760508 (+32-37760508) 37760508 (+32-37760508)

Fax (fax): +32 (12) 152-64-95 +32 (12) 152-64-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS
Products information WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

BTW identificatienummer (tax): BE06673614501
Ondernemingsnummer: 9391357421
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS
(Get full report from official database of BE for WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS
Addition kinds of activities for WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
32690206. Pyrometerbuizen | Pyrometer tubes
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
59990302. Decals | Decals

Werken bij WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

 • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

 • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

 • Kassamedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

 • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

 • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

 • Bekister (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

 • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: UFINITY

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

 • Docent Duits (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Java Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

 • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS in sociale netwerken
Look for responds of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Laat een reactie achter voor WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. Leave a respond for WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS. WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS op de google maps. Adres en contacten WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS
Location of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS on the google maps. Address and contacts of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: WASSERIJ MERLIJN | De Zutter BVBA | CARLOS NOUWYNCK | AERDEN WILLY BVBA | VITAL HENDRIKX

Other related companies as WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS: WASSERIJ MERLIJN | De Zutter BVBA | CARLOS NOUWYNCK | AERDEN WILLY BVBA | VITAL HENDRIKX

WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06673614501. Het bedrijf WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS bevindt zich op het adres: OUDE MOLENSTRAAT 84-86; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, openstaande posities, locatie van WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS op de kaart.

WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, company assigned to the tax number BE06673614501. The company WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is located at the address: OUDE MOLENSTRAAT 84-86; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS is not available. You also can look at reviews of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, open positions, location of WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE BEGRAFENISSEN DU TRة-ROBBERS, employees, financial statistics.