WARZةE FUNةRAILLES

Contactgegevens WARZةE FUNةRAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WARZةE FUNةRAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WARZةE FUNةRAILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOZIN 40; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85845071 (+32-85845071) 85845071 (+32-85845071)

Fax (fax): +32 (59) 925-81-67 +32 (59) 925-81-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WARZةE FUNةRAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WARZةE FUNةRAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WARZةE FUNةRAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WARZةE FUNةRAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WARZةE FUNةRAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WARZةE FUNةRAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WARZةE FUNةRAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WARZةE FUNةRAILLES
Products information WARZةE FUNةRAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE05845794677
Ondernemingsnummer: 2140930175
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WARZةE FUNةRAILLES
(Get full report from official database of BE for WARZةE FUNةRAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WARZةE FUNةRAILLES
Addition kinds of activities for WARZةE FUNةRAILLES

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
769901. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
70320302. Jachtkamp | Hunting camp

Werken bij WARZةE FUNةRAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WARZةE FUNةRAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WARZةE FUNةRAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WARZةE FUNةRAILLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

 • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

 • Mechanieker (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

 • Operator chemie Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Vio-Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

 • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

 • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

  Type: Vaste Job

  Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

Zoek naar antwoorden van WARZةE FUNةRAILLES in sociale netwerken
Look for responds of WARZةE FUNةRAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WARZةE FUNةRAILLES. Laat een reactie achter voor WARZةE FUNةRAILLES. WARZةE FUNةRAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WARZةE FUNةRAILLES. Leave a respond for WARZةE FUNةRAILLES. WARZةE FUNةRAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WARZةE FUNةRAILLES op de google maps. Adres en contacten WARZةE FUNةRAILLES
Location of WARZةE FUNةRAILLES on the google maps. Address and contacts of WARZةE FUNةRAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come WARZةE FUNةRAILLES WARZةE FUNةRAILLES: ROGER VAN GINDERDEUREN | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | SONIA MEURAT | JACQUES LHERMITTE | Duivenlokaal

Other related companies as WARZةE FUNةRAILLES: ROGER VAN GINDERDEUREN | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | SONIA MEURAT | JACQUES LHERMITTE | Duivenlokaal

WARZةE FUNةRAILLES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WARZةE FUNةRAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05845794677. Het bedrijf WARZةE FUNةRAILLES bevindt zich op het adres: RUE DOZIN 40; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van WARZةE FUNةRAILLES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WARZةE FUNةRAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WARZةE FUNةRAILLES, openstaande posities, locatie van WARZةE FUNةRAILLES op de kaart.

WARZةE FUNةRAILLES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WARZةE FUNةRAILLES, company assigned to the tax number BE05845794677. The company WARZةE FUNةRAILLES is located at the address: RUE DOZIN 40; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of WARZةE FUNةRAILLES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WARZةE FUNةRAILLES is not available. You also can look at reviews of WARZةE FUNةRAILLES, open positions, location of WARZةE FUNةRAILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WARZةE FUNةRAILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WARZةE FUNةRAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WARZةE FUNةRAILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WARZةE FUNةRAILLES, employees, financial statistics.