VERLEYEN

Contactgegevens VERLEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERLEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERLEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 2BA; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478574 (+32-52478574) 52478574 (+32-52478574)

Fax (fax): +32 (3) 947-61-92 +32 (3) 947-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERLEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERLEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERLEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERLEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERLEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERLEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERLEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERLEYEN
Products information VERLEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE05400024414
Ondernemingsnummer: 4579071044
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERLEYEN
(Get full report from official database of BE for VERLEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERLEYEN
Addition kinds of activities for VERLEYEN

306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
799103. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
51720205. Service station leveringen, petroleum | Service station supplies, petroleum
81110205. Strafrechtelijke wet | Criminal law

Werken bij VERLEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERLEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERLEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERLEYEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

 • Project Finance Administrator (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

 • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

 • Lasser monteur (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • Chauffeur C / CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Service Technieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

 • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DEKIMO

  Type: Vaste Job

  Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

  Type: Flexijob

  Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van VERLEYEN in sociale netwerken
Look for responds of VERLEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERLEYEN. Laat een reactie achter voor VERLEYEN. VERLEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERLEYEN. Leave a respond for VERLEYEN. VERLEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERLEYEN op de google maps. Adres en contacten VERLEYEN
Location of VERLEYEN on the google maps. Address and contacts of VERLEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERLEYEN VERLEYEN: STAAR SA | Meyer-Heinen SA | ARO SOUDOMETAL RESISTANCE WELDING SA | BUREAU RIVE GAUCHE | B. LENZEN

Other related companies as VERLEYEN: STAAR SA | Meyer-Heinen SA | ARO SOUDOMETAL RESISTANCE WELDING SA | BUREAU RIVE GAUCHE | B. LENZEN

VERLEYEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERLEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05400024414. Het bedrijf VERLEYEN bevindt zich op het adres: ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 2BA; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VERLEYEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERLEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERLEYEN, openstaande posities, locatie van VERLEYEN op de kaart.

VERLEYEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERLEYEN, company assigned to the tax number BE05400024414. The company VERLEYEN is located at the address: ST.MARTENSOMMEGANGSTRAAT 2BA; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VERLEYEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERLEYEN is not available. You also can look at reviews of VERLEYEN, open positions, location of VERLEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERLEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERLEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERLEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERLEYEN, employees, financial statistics.