VANQUICKENBORNE

Contactgegevens VANQUICKENBORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANQUICKENBORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANQUICKENBORNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 93; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 55300036 (+32-55300036) 55300036 (+32-55300036)

Fax (fax): +32 (67) 754-46-53 +32 (67) 754-46-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANQUICKENBORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANQUICKENBORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANQUICKENBORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANQUICKENBORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANQUICKENBORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANQUICKENBORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANQUICKENBORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANQUICKENBORNE
Products information VANQUICKENBORNE

BTW identificatienummer (tax): BE02531494140
Ondernemingsnummer: 7076263427
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANQUICKENBORNE
(Get full report from official database of BE for VANQUICKENBORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANQUICKENBORNE
Addition kinds of activities for VANQUICKENBORNE

1751. Timmerwerk | Carpentry work
221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
07520104. Stamboom recorddiensten, dieren- en dierlijke specialiteiten | Pedigree record services, pet and animal specialties
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's
51910302. Graszaad | Grass seed

Werken bij VANQUICKENBORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANQUICKENBORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANQUICKENBORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANQUICKENBORNE. Looking for open vacancies in other companies

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

 • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

 • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

 • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

 • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

 • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • Student (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

 • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CREON ON NAILS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van VANQUICKENBORNE in sociale netwerken
Look for responds of VANQUICKENBORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANQUICKENBORNE. Laat een reactie achter voor VANQUICKENBORNE. VANQUICKENBORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANQUICKENBORNE. Leave a respond for VANQUICKENBORNE. VANQUICKENBORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANQUICKENBORNE op de google maps. Adres en contacten VANQUICKENBORNE
Location of VANQUICKENBORNE on the google maps. Address and contacts of VANQUICKENBORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANQUICKENBORNE VANQUICKENBORNE: DISPORT | Timmerman Verkoopkantoor NV | Les Editions Européennes SA - Imprimerie | BA Stichting | Nelis F

Other related companies as VANQUICKENBORNE: DISPORT | Timmerman Verkoopkantoor NV | Les Editions Européennes SA - Imprimerie | BA Stichting | Nelis F

VANQUICKENBORNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANQUICKENBORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02531494140. Het bedrijf VANQUICKENBORNE bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 93; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANQUICKENBORNE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANQUICKENBORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANQUICKENBORNE, openstaande posities, locatie van VANQUICKENBORNE op de kaart.

VANQUICKENBORNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANQUICKENBORNE, company assigned to the tax number BE02531494140. The company VANQUICKENBORNE is located at the address: LINDESTRAAT 93; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANQUICKENBORNE is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANQUICKENBORNE is not available. You also can look at reviews of VANQUICKENBORNE, open positions, location of VANQUICKENBORNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANQUICKENBORNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANQUICKENBORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANQUICKENBORNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANQUICKENBORNE, employees, financial statistics.