Les Editions Européennes SA - Imprimerie

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Les Editions Européennes SA - Imprimerie
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Les Editions Européennes SA - Imprimerie

Contactgegevens Les Editions Européennes SA - Imprimerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Editions Européennes SA - Imprimerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Editions Européennes SA - Imprimerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Thiefry 82 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02.216 88 70 (+32-02.216 88 70) 02.216 88 70 (+32-02.216 88 70)

Fax (fax): 02.216 70 99 (+32-02.216 70 99) 02.216 70 99 (+32-02.216 70 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Editions Européennes SA - Imprimerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Editions Européennes SA - Imprimerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Editions Européennes SA - Imprimerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Editions Européennes SA - Imprimerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Editions Européennes SA - Imprimerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Editions Européennes SA - Imprimerie
Products information Les Editions Européennes SA - Imprimerie

BTW identificatienummer (tax): BE04713928222
Ondernemingsnummer: 5736480712
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Bills (posters); Book printing houses; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Job printing; Offset printing services; Pre-presses; Printed matters,advertising matters; Sheet fed offset printing services

Product categorie (product category): Advertising Posters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Editions Européennes SA - Imprimerie
(Get full report from official database of BE for Les Editions Européennes SA - Imprimerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Editions Européennes SA - Imprimerie
Addition kinds of activities for Les Editions Européennes SA - Imprimerie

20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
57190109. Blikwaren | Tinware
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental

Werken bij Les Editions Européennes SA - Imprimerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Editions Européennes SA - Imprimerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

Zoek naar antwoorden van Les Editions Européennes SA - Imprimerie in sociale netwerken
Look for responds of Les Editions Européennes SA - Imprimerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Laat een reactie achter voor Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Les Editions Européennes SA - Imprimerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Leave a respond for Les Editions Européennes SA - Imprimerie. Les Editions Européennes SA - Imprimerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Editions Européennes SA - Imprimerie op de google maps. Adres en contacten Les Editions Européennes SA - Imprimerie
Location of Les Editions Européennes SA - Imprimerie on the google maps. Address and contacts of Les Editions Européennes SA - Imprimerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Editions Européennes SA - Imprimerie Les Editions Européennes SA - Imprimerie: Agneessens SA | Vandewoude J | Buseyne E | EMMANUEL GYS | Braem F

Other related companies as Les Editions Européennes SA - Imprimerie: Agneessens SA | Vandewoude J | Buseyne E | EMMANUEL GYS | Braem F

Les Editions Européennes SA - Imprimerie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Editions Européennes SA - Imprimerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713928222. Het bedrijf Les Editions Européennes SA - Imprimerie bevindt zich op het adres: Rue Thiefry 82 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Posters. Lijst met producten zijn Bills (posters); Book printing houses; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Job printing; Offset printing services; Pre-presses; Printed matters,advertising matters; Sheet fed offset printing services.
De hoofdactiviteit van Les Editions Européennes SA - Imprimerie is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Editions Européennes SA - Imprimerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Editions Européennes SA - Imprimerie, openstaande posities, locatie van Les Editions Européennes SA - Imprimerie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Editions Européennes SA - Imprimerie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Editions Européennes SA - Imprimerie, company assigned to the tax number BE04713928222. The company Les Editions Européennes SA - Imprimerie is located at the address: Rue Thiefry 82 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Posters. List of products are Bills (posters); Book printing houses; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Job printing; Offset printing services; Pre-presses; Printed matters,advertising matters; Sheet fed offset printing services.
The main activity of Les Editions Européennes SA - Imprimerie is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Editions Européennes SA - Imprimerie is not available. You also can look at reviews of Les Editions Européennes SA - Imprimerie, open positions, location of Les Editions Européennes SA - Imprimerie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Editions Européennes SA - Imprimerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Editions Européennes SA - Imprimerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Editions Européennes SA - Imprimerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Editions Européennes SA - Imprimerie, employees, financial statistics.