VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS
Private companiesBusiness Services • VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

Contactgegevens VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCONI 217; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23455830 (+32-23455830) 23455830 (+32-23455830)

Fax (fax): +32 (84) 936-80-48 +32 (84) 936-80-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS
Products information VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06883178710
Ondernemingsnummer: 1940155029
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS
(Get full report from official database of BE for VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS
Addition kinds of activities for VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
20999921. Azijn | Vinegar
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning

Werken bij VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • Lasser (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

 • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

 • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

 • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

 • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Laat een reactie achter voor VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. Leave a respond for VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS. VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS op de google maps. Adres en contacten VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS
Location of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS on the google maps. Address and contacts of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: Bureau Kurde de Liaison et d'Information | Manufast ASBL | SEIFAR ZEEPZIEDERIJ | BLOW-UP | Little Van Gogh S.A./N.V.

Other related companies as VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS: Bureau Kurde de Liaison et d'Information | Manufast ASBL | SEIFAR ZEEPZIEDERIJ | BLOW-UP | Little Van Gogh S.A./N.V.

VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883178710. Het bedrijf VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS bevindt zich op het adres: RUE MARCONI 217; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, openstaande posities, locatie van VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS op de kaart.

VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, company assigned to the tax number BE06883178710. The company VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is located at the address: RUE MARCONI 217; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS is not available. You also can look at reviews of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, open positions, location of VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHORENBEKE & ZOON/VANHORENBEKE & FILS, employees, financial statistics.