VANDERLINDEN WIM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VANDERLINDEN WIM
Private companiesFood Stores • VANDERLINDEN WIM

Contactgegevens VANDERLINDEN WIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERLINDEN WIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERLINDEN WIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 79; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23616474 (+32-23616474) 23616474 (+32-23616474)

Fax (fax): +32 (53) 550-30-23 +32 (53) 550-30-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERLINDEN WIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERLINDEN WIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERLINDEN WIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERLINDEN WIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERLINDEN WIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERLINDEN WIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERLINDEN WIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERLINDEN WIM
Products information VANDERLINDEN WIM

BTW identificatienummer (tax): BE03742736816
Ondernemingsnummer: 7771148681
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERLINDEN WIM
(Get full report from official database of BE for VANDERLINDEN WIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERLINDEN WIM
Addition kinds of activities for VANDERLINDEN WIM

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
799103. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij VANDERLINDEN WIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERLINDEN WIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERLINDEN WIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERLINDEN WIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier verzender (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

 • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

 • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

Zoek naar antwoorden van VANDERLINDEN WIM in sociale netwerken
Look for responds of VANDERLINDEN WIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERLINDEN WIM. Laat een reactie achter voor VANDERLINDEN WIM. VANDERLINDEN WIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERLINDEN WIM. Leave a respond for VANDERLINDEN WIM. VANDERLINDEN WIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERLINDEN WIM op de google maps. Adres en contacten VANDERLINDEN WIM
Location of VANDERLINDEN WIM on the google maps. Address and contacts of VANDERLINDEN WIM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERLINDEN WIM VANDERLINDEN WIM: ALL SIGNS | PHILIPPE DEKNUDT | Hobomat NV | DE FRUITKORF | PIROTTE PIERRE

Other related companies as VANDERLINDEN WIM: ALL SIGNS | PHILIPPE DEKNUDT | Hobomat NV | DE FRUITKORF | PIROTTE PIERRE

VANDERLINDEN WIM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERLINDEN WIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742736816. Het bedrijf VANDERLINDEN WIM bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 79; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANDERLINDEN WIM is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERLINDEN WIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERLINDEN WIM, openstaande posities, locatie van VANDERLINDEN WIM op de kaart.

VANDERLINDEN WIM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERLINDEN WIM, company assigned to the tax number BE03742736816. The company VANDERLINDEN WIM is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 79; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANDERLINDEN WIM is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERLINDEN WIM is not available. You also can look at reviews of VANDERLINDEN WIM, open positions, location of VANDERLINDEN WIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERLINDEN WIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERLINDEN WIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERLINDEN WIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERLINDEN WIM, employees, financial statistics.