DE FRUITKORF

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DE FRUITKORF
Private companiesFood Stores • DE FRUITKORF

Contactgegevens DE FRUITKORF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FRUITKORF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FRUITKORF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGDORPSSTRAAT 56; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11316605 (+32-11316605) 11316605 (+32-11316605)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FRUITKORF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FRUITKORF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FRUITKORF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FRUITKORF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FRUITKORF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FRUITKORF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FRUITKORF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FRUITKORF
Products information DE FRUITKORF

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE FRUITKORF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FRUITKORF
(Get full report from official database of BE for DE FRUITKORF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FRUITKORF
Addition kinds of activities for DE FRUITKORF

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
82119907. Sectarische school | Sectarian school

Werken bij DE FRUITKORF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FRUITKORF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FRUITKORF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FRUITKORF. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • ERVAREN CNC- OPERATOREN- 3 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar CNC- operatoren. je kan draaien/frezen.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van DE FRUITKORF in sociale netwerken
Look for responds of DE FRUITKORF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FRUITKORF. Laat een reactie achter voor DE FRUITKORF. DE FRUITKORF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FRUITKORF. Leave a respond for DE FRUITKORF. DE FRUITKORF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FRUITKORF op de google maps. Adres en contacten DE FRUITKORF
Location of DE FRUITKORF on the google maps. Address and contacts of DE FRUITKORF

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FRUITKORF DE FRUITKORF: KBC | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | GELADE | ERNEST RONGVAUX | SERVACO LABORATORIA

Other related companies as DE FRUITKORF: KBC | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | GELADE | ERNEST RONGVAUX | SERVACO LABORATORIA

DE FRUITKORF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FRUITKORF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf DE FRUITKORF bevindt zich op het adres: HOOGDORPSSTRAAT 56; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in DE FRUITKORF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE FRUITKORF is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FRUITKORF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FRUITKORF, openstaande posities, locatie van DE FRUITKORF op de kaart.

DE FRUITKORF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FRUITKORF, company assigned to the tax number BE04609558105. The company DE FRUITKORF is located at the address: HOOGDORPSSTRAAT 56; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in DE FRUITKORF were not found.
The main activity of DE FRUITKORF is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FRUITKORF is not available. You also can look at reviews of DE FRUITKORF, open positions, location of DE FRUITKORF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FRUITKORF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FRUITKORF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FRUITKORF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FRUITKORF, employees, financial statistics.