VANDENBERGHE

Contactgegevens VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTBRUGGESTRAAT 184; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92281384 (+32-92281384) 92281384 (+32-92281384)

Fax (fax): +32 (86) 296-50-24 +32 (86) 296-50-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERGHE
Products information VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02692169189
Ondernemingsnummer: 5515380859
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for VANDENBERGHE

8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

 • Operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

 • Lasser (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

 • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

 • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor VANDENBERGHE. VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERGHE. Leave a respond for VANDENBERGHE. VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten VANDENBERGHE
Location of VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERGHE VANDENBERGHE: Close-Mathieu M | WILLY AERDEN | AGNA DE MEULEMEESTER | Landuyt J | Anciaux P

Other related companies as VANDENBERGHE: Close-Mathieu M | WILLY AERDEN | AGNA DE MEULEMEESTER | Landuyt J | Anciaux P

VANDENBERGHE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02692169189. Het bedrijf VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: GENTBRUGGESTRAAT 184; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANDENBERGHE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van VANDENBERGHE op de kaart.

VANDENBERGHE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE02692169189. The company VANDENBERGHE is located at the address: GENTBRUGGESTRAAT 184; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANDENBERGHE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of VANDENBERGHE, open positions, location of VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERGHE, employees, financial statistics.