VANDEKERCKHOVE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VANDEKERCKHOVE
Private companiesHealth Services • VANDEKERCKHOVE

Contactgegevens VANDEKERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEKERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEKERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAVEGEMSTRAAT 61BA; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93624530 (+32-93624530) 93624530 (+32-93624530)

Fax (fax): +32 (63) 119-48-44 +32 (63) 119-48-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEKERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEKERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEKERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEKERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEKERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEKERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEKERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEKERCKHOVE
Products information VANDEKERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE05653259277
Ondernemingsnummer: 9765167236
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEKERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for VANDEKERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEKERCKHOVE
Addition kinds of activities for VANDEKERCKHOVE

359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
38250327. Volt meter | Volt meters
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec

Werken bij VANDEKERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEKERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEKERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEKERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

 • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

 • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

 • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ARTES ROEGIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

Zoek naar antwoorden van VANDEKERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of VANDEKERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEKERCKHOVE. Laat een reactie achter voor VANDEKERCKHOVE. VANDEKERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEKERCKHOVE. Leave a respond for VANDEKERCKHOVE. VANDEKERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEKERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten VANDEKERCKHOVE
Location of VANDEKERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of VANDEKERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEKERCKHOVE VANDEKERCKHOVE: JORIS VAN DIJCK | Ch?teau de Sombreffe (Le) | MAISON VONY HAHN | FERNAND DROUGUET | SANDRA DEWULF

Other related companies as VANDEKERCKHOVE: JORIS VAN DIJCK | Ch?teau de Sombreffe (Le) | MAISON VONY HAHN | FERNAND DROUGUET | SANDRA DEWULF

VANDEKERCKHOVE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEKERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653259277. Het bedrijf VANDEKERCKHOVE bevindt zich op het adres: BAVEGEMSTRAAT 61BA; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANDEKERCKHOVE is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEKERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEKERCKHOVE, openstaande posities, locatie van VANDEKERCKHOVE op de kaart.

VANDEKERCKHOVE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEKERCKHOVE, company assigned to the tax number BE05653259277. The company VANDEKERCKHOVE is located at the address: BAVEGEMSTRAAT 61BA; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANDEKERCKHOVE is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEKERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of VANDEKERCKHOVE, open positions, location of VANDEKERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEKERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEKERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEKERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEKERCKHOVE, employees, financial statistics.