VAN TENDELOO-VERHAGEN

Contactgegevens VAN TENDELOO-VERHAGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TENDELOO-VERHAGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TENDELOO-VERHAGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENDONKSTRAAT 40; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34818280 (+32-34818280) 34818280 (+32-34818280)

Fax (fax): +32 (87) 765-80-15 +32 (87) 765-80-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TENDELOO-VERHAGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TENDELOO-VERHAGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TENDELOO-VERHAGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TENDELOO-VERHAGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TENDELOO-VERHAGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TENDELOO-VERHAGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TENDELOO-VERHAGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TENDELOO-VERHAGEN
Products information VAN TENDELOO-VERHAGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09367187500
Ondernemingsnummer: 2793792724
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TENDELOO-VERHAGEN
(Get full report from official database of BE for VAN TENDELOO-VERHAGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TENDELOO-VERHAGEN
Addition kinds of activities for VAN TENDELOO-VERHAGEN

17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation

Werken bij VAN TENDELOO-VERHAGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TENDELOO-VERHAGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TENDELOO-VERHAGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

 • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected] - Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

 • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

 • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • Student (m/v) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van VAN TENDELOO-VERHAGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN TENDELOO-VERHAGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. Laat een reactie achter voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. VAN TENDELOO-VERHAGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TENDELOO-VERHAGEN. Leave a respond for VAN TENDELOO-VERHAGEN. VAN TENDELOO-VERHAGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TENDELOO-VERHAGEN op de google maps. Adres en contacten VAN TENDELOO-VERHAGEN
Location of VAN TENDELOO-VERHAGEN on the google maps. Address and contacts of VAN TENDELOO-VERHAGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TENDELOO-VERHAGEN VAN TENDELOO-VERHAGEN: ANNE-MARIE MARSIN | Slosse A | Cavins | De Schranshoeve | Web It

Other related companies as VAN TENDELOO-VERHAGEN: ANNE-MARIE MARSIN | Slosse A | Cavins | De Schranshoeve | Web It

VAN TENDELOO-VERHAGEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TENDELOO-VERHAGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09367187500. Het bedrijf VAN TENDELOO-VERHAGEN bevindt zich op het adres: ELSENDONKSTRAAT 40; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN TENDELOO-VERHAGEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TENDELOO-VERHAGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TENDELOO-VERHAGEN, openstaande posities, locatie van VAN TENDELOO-VERHAGEN op de kaart.

VAN TENDELOO-VERHAGEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN TENDELOO-VERHAGEN, company assigned to the tax number BE09367187500. The company VAN TENDELOO-VERHAGEN is located at the address: ELSENDONKSTRAAT 40; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN TENDELOO-VERHAGEN is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TENDELOO-VERHAGEN is not available. You also can look at reviews of VAN TENDELOO-VERHAGEN, open positions, location of VAN TENDELOO-VERHAGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TENDELOO-VERHAGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TENDELOO-VERHAGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TENDELOO-VERHAGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TENDELOO-VERHAGEN, employees, financial statistics.