VAN ROOY RAF

Contactgegevens VAN ROOY RAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ROOY RAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ROOY RAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSESTEENWEG 20; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34545665 (+32-34545665) 34545665 (+32-34545665)

Fax (fax): +32 (19) 632-66-26 +32 (19) 632-66-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ROOY RAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ROOY RAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ROOY RAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ROOY RAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ROOY RAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ROOY RAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ROOY RAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ROOY RAF
Products information VAN ROOY RAF

BTW identificatienummer (tax): BE09974182128
Ondernemingsnummer: 4897125244
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ROOY RAF
(Get full report from official database of BE for VAN ROOY RAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ROOY RAF
Addition kinds of activities for VAN ROOY RAF

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
50520102. Goud erts | Gold ore

Werken bij VAN ROOY RAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ROOY RAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ROOY RAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ROOY RAF. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

 • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

 • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: COMFY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

 • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

 • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

 • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

 • .NET Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van VAN ROOY RAF in sociale netwerken
Look for responds of VAN ROOY RAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ROOY RAF. Laat een reactie achter voor VAN ROOY RAF. VAN ROOY RAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ROOY RAF. Leave a respond for VAN ROOY RAF. VAN ROOY RAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ROOY RAF op de google maps. Adres en contacten VAN ROOY RAF
Location of VAN ROOY RAF on the google maps. Address and contacts of VAN ROOY RAF

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ROOY RAF VAN ROOY RAF: Georges Rech | SCHOONHEIDSCENTRE APHRODITE | LIBRAIRIE DES COQS | BAMBI | GEORGES VAN OVERLOOP

Other related companies as VAN ROOY RAF: Georges Rech | SCHOONHEIDSCENTRE APHRODITE | LIBRAIRIE DES COQS | BAMBI | GEORGES VAN OVERLOOP

VAN ROOY RAF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ROOY RAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974182128. Het bedrijf VAN ROOY RAF bevindt zich op het adres: DUFFELSESTEENWEG 20; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN ROOY RAF is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ROOY RAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ROOY RAF, openstaande posities, locatie van VAN ROOY RAF op de kaart.

VAN ROOY RAF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ROOY RAF, company assigned to the tax number BE09974182128. The company VAN ROOY RAF is located at the address: DUFFELSESTEENWEG 20; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN ROOY RAF is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ROOY RAF is not available. You also can look at reviews of VAN ROOY RAF, open positions, location of VAN ROOY RAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ROOY RAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ROOY RAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ROOY RAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ROOY RAF, employees, financial statistics.