VAN HERPE ANDRE EN CO

Contactgegevens VAN HERPE ANDRE EN CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HERPE ANDRE EN CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HERPE ANDRE EN CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 114; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93626279 (+32-93626279) 93626279 (+32-93626279)

Fax (fax): +32 (87) 574-64-47 +32 (87) 574-64-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HERPE ANDRE EN CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HERPE ANDRE EN CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HERPE ANDRE EN CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HERPE ANDRE EN CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HERPE ANDRE EN CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HERPE ANDRE EN CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HERPE ANDRE EN CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HERPE ANDRE EN CO
Products information VAN HERPE ANDRE EN CO

BTW identificatienummer (tax): BE07003479003
Ondernemingsnummer: 6356109619
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HERPE ANDRE EN CO
(Get full report from official database of BE for VAN HERPE ANDRE EN CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HERPE ANDRE EN CO
Addition kinds of activities for VAN HERPE ANDRE EN CO

353203. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
864100. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
25110702. Grasmeubelen: hout | Lawn furniture: wood
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij VAN HERPE ANDRE EN CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HERPE ANDRE EN CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HERPE ANDRE EN CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HERPE ANDRE EN CO. Looking for open vacancies in other companies

 • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

 • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

 • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • Elektricien (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

 • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

  Type: Werfreserve

  Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van VAN HERPE ANDRE EN CO in sociale netwerken
Look for responds of VAN HERPE ANDRE EN CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HERPE ANDRE EN CO. Laat een reactie achter voor VAN HERPE ANDRE EN CO. VAN HERPE ANDRE EN CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HERPE ANDRE EN CO. Leave a respond for VAN HERPE ANDRE EN CO. VAN HERPE ANDRE EN CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HERPE ANDRE EN CO op de google maps. Adres en contacten VAN HERPE ANDRE EN CO
Location of VAN HERPE ANDRE EN CO on the google maps. Address and contacts of VAN HERPE ANDRE EN CO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HERPE ANDRE EN CO VAN HERPE ANDRE EN CO: FLCLAMA MANAGEMENT CY NV | Mare's Dream | SWINNEN | DAGBLADHANDEL PETER | VAN MIEGHEM

Other related companies as VAN HERPE ANDRE EN CO: FLCLAMA MANAGEMENT CY NV | Mare's Dream | SWINNEN | DAGBLADHANDEL PETER | VAN MIEGHEM

VAN HERPE ANDRE EN CO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HERPE ANDRE EN CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07003479003. Het bedrijf VAN HERPE ANDRE EN CO bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 114; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN HERPE ANDRE EN CO is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HERPE ANDRE EN CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HERPE ANDRE EN CO, openstaande posities, locatie van VAN HERPE ANDRE EN CO op de kaart.

VAN HERPE ANDRE EN CO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HERPE ANDRE EN CO, company assigned to the tax number BE07003479003. The company VAN HERPE ANDRE EN CO is located at the address: STATIONSSTRAAT 114; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN HERPE ANDRE EN CO is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HERPE ANDRE EN CO is not available. You also can look at reviews of VAN HERPE ANDRE EN CO, open positions, location of VAN HERPE ANDRE EN CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HERPE ANDRE EN CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HERPE ANDRE EN CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HERPE ANDRE EN CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HERPE ANDRE EN CO, employees, financial statistics.