VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS

Contactgegevens VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 151; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52451345 (+32-52451345) 52451345 (+32-52451345)

Fax (fax): +32 (71) 537-88-44 +32 (71) 537-88-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS
Products information VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS

BTW identificatienummer (tax): BE05149810791
Ondernemingsnummer: 1455932617
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS
(Get full report from official database of BE for VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS
Addition kinds of activities for VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS

38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

 • CNC Frezer (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

  Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student vertaler/tolk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

 • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS in sociale netwerken
Look for responds of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Laat een reactie achter voor VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. Leave a respond for VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS. VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS op de google maps. Adres en contacten VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS
Location of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS on the google maps. Address and contacts of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: SOTHYS (DIOTIMA sa) | PWA OUDENBURG | ZEBRA FASHION | Truck- en Busservice NV | Put 19

Other related companies as VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS: SOTHYS (DIOTIMA sa) | PWA OUDENBURG | ZEBRA FASHION | Truck- en Busservice NV | Put 19

VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05149810791. Het bedrijf VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 151; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, openstaande posities, locatie van VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS op de kaart.

VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, company assigned to the tax number BE05149810791. The company VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is located at the address: KOUTERSTRAAT 151; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS is not available. You also can look at reviews of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, open positions, location of VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CLEEMPUT-HOOGEWYS, employees, financial statistics.