VAN CLEEF

Contactgegevens VAN CLEEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CLEEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CLEEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONSEIGNEUR KONINGSSTR. 4; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89564359 (+32-89564359) 89564359 (+32-89564359)

Fax (fax): +32 (14) 408-83-59 +32 (14) 408-83-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CLEEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CLEEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CLEEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CLEEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CLEEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CLEEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CLEEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CLEEF
Products information VAN CLEEF

BTW identificatienummer (tax): BE03035766601
Ondernemingsnummer: 2039031982
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CLEEF
(Get full report from official database of BE for VAN CLEEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CLEEF
Addition kinds of activities for VAN CLEEF

2431. Millwork | Millwork
208300. Mout | Malt
285103. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij VAN CLEEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CLEEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CLEEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CLEEF. Looking for open vacancies in other companies

 • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: NORDEX

  Type: Vervanging brugpensioen

  Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

 • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

 • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

 • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

 • C/CE chauffeur (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

 • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Vaste Job

  Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

 • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van VAN CLEEF in sociale netwerken
Look for responds of VAN CLEEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CLEEF. Laat een reactie achter voor VAN CLEEF. VAN CLEEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CLEEF. Leave a respond for VAN CLEEF. VAN CLEEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CLEEF op de google maps. Adres en contacten VAN CLEEF
Location of VAN CLEEF on the google maps. Address and contacts of VAN CLEEF

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CLEEF VAN CLEEF: JOSEPH THIJS | REPRODUX | MESKENS | Hella NV | DS PROFIL BVBA

Other related companies as VAN CLEEF: JOSEPH THIJS | REPRODUX | MESKENS | Hella NV | DS PROFIL BVBA

VAN CLEEF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CLEEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035766601. Het bedrijf VAN CLEEF bevindt zich op het adres: MONSEIGNEUR KONINGSSTR. 4; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN CLEEF is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CLEEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CLEEF, openstaande posities, locatie van VAN CLEEF op de kaart.

VAN CLEEF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CLEEF, company assigned to the tax number BE03035766601. The company VAN CLEEF is located at the address: MONSEIGNEUR KONINGSSTR. 4; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN CLEEF is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CLEEF is not available. You also can look at reviews of VAN CLEEF, open positions, location of VAN CLEEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CLEEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CLEEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CLEEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CLEEF, employees, financial statistics.