VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Private companiesSocial Services • VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Contactgegevens VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 90; 9050; LEDEBERG, België

Telefoon (phone): 475267779 (+32-475267779) 475267779 (+32-475267779)

Fax (fax): +32 (81) 113-78-69 +32 (81) 113-78-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Products information VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE08045806884
Ondernemingsnummer: 7076538085
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Pierres Tombales, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
36210301. Controleapparatuur voor bussen of vrachtwagens, elektrisch | Control equipment for buses or trucks, electric
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Kelner (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

 • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • IT consultants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FLANDERS HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Leave a respond for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Location of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: EURO B STATION | FRAN?OISE | ROGER BEGUIN | JOZEF VANDENBERGHE | HUMAN QUALITY MANAGEMENT

Other related companies as VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: EURO B STATION | FRAN?OISE | ROGER BEGUIN | JOZEF VANDENBERGHE | HUMAN QUALITY MANAGEMENT

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08045806884. Het bedrijf VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 90; 9050; LEDEBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Pierres Tombales, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils..
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK op de kaart.

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, company assigned to the tax number BE08045806884. The company VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is located at the address: LANGESTRAAT 90; 9050; LEDEBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Pierres Tombales, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils..
The main activity of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, open positions, location of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, employees, financial statistics.