VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Contactgegevens VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE PINTELAAN 170; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 475267779 (+32-475267779) 475267779 (+32-475267779)

Fax (fax): +32 (71) 819-84-31 +32 (71) 819-84-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Products information VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE02328247070
Ondernemingsnummer: 8204559326
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Cercueils, Pierres Tombales, Crématoriums, Cimetières, Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
30530203. Verpakking, metalen | Packing, metallic
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
73610202. Maid register | Maid registry
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

 • Vloerder (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

 • Ploegbaas (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

  Regio: POLLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

 • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

 • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

 • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. Leave a respond for VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK. VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK
Location of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: GFI Benelux | TOP RECYCLING SYSTEMS SPRL | NEMERY-HUSSON & NEMERY P. | ART LUX LEDERWAREN | Beddeleem L

Other related companies as VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK: GFI Benelux | TOP RECYCLING SYSTEMS SPRL | NEMERY-HUSSON & NEMERY P. | ART LUX LEDERWAREN | Beddeleem L

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328247070. Het bedrijf VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK bevindt zich op het adres: DE PINTELAAN 170; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Cercueils, Pierres Tombales, Crématoriums, Cimetières, Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK op de kaart.

VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, company assigned to the tax number BE02328247070. The company VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is located at the address: DE PINTELAAN 170; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits & Services: Cercueils, Pierres Tombales, Crématoriums, Cimetières, Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, open positions, location of VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK, employees, financial statistics.