VAN CAUWENBERGE

Contactgegevens VAN CAUWENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSEPOORTSTRAAT 70; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92257305 (+32-92257305) 92257305 (+32-92257305)

Fax (fax): +32 (87) 475-16-75 +32 (87) 475-16-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGE
Products information VAN CAUWENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE03942413330
Ondernemingsnummer: 7477539062
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGE
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGE
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGE

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
355501. Drukpersen | Printing presses
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
38250309. Galvanometers | Galvanometers
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij VAN CAUWENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

 • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

 • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

 • Machinebediener (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

  Regio: WEBBEKOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

 • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

 • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ Maria Middelares

  Type: Studentenjob

  Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGE. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGE. VAN CAUWENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGE. Leave a respond for VAN CAUWENBERGE. VAN CAUWENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGE op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGE
Location of VAN CAUWENBERGE on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGE VAN CAUWENBERGE: OISELLERIE HORINCQ | ST.PIETERSBOND | FA. PETRUS | Lethé Guy-Paul | Lecrenier B

Other related companies as VAN CAUWENBERGE: OISELLERIE HORINCQ | ST.PIETERSBOND | FA. PETRUS | Lethé Guy-Paul | Lecrenier B

VAN CAUWENBERGE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03942413330. Het bedrijf VAN CAUWENBERGE bevindt zich op het adres: BRUSSELSEPOORTSTRAAT 70; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGE, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGE op de kaart.

VAN CAUWENBERGE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGE, company assigned to the tax number BE03942413330. The company VAN CAUWENBERGE is located at the address: BRUSSELSEPOORTSTRAAT 70; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN CAUWENBERGE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGE is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGE, open positions, location of VAN CAUWENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGE, employees, financial statistics.