V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

Particuliere bedrijvencommunicatie • V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR
Private companiesCommunications • V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

Contactgegevens V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 38; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54580725 (+32-54580725) 54580725 (+32-54580725)

Fax (fax): +32 (14) 227-32-56 +32 (14) 227-32-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR
Products information V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

BTW identificatienummer (tax): BE04658721923
Ondernemingsnummer: 8949707031
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR
(Get full report from official database of BE for V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR
Addition kinds of activities for V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
26310403. Coated karton | Coated paperboard
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
35999920. Weervlokken | Weather vanes
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
39140309. Trofeeën, tin | Trophies, pewter
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Management Trainee (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Monteur (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: WESTLAND

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

 • Chef-Kok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

 • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: INAGRAS

  Type: Vaste Job

  Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

 • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

 • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

  Regio: ASPELARE

  Bedrijf: LA PROMESSE

  Type: Flexijob

  Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR in sociale netwerken
Look for responds of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Laat een reactie achter voor V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. Leave a respond for V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR. V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR op de google maps. Adres en contacten V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR
Location of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR on the google maps. Address and contacts of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: Cyclo Delvaux E | Jordens-Boes | FREDDY LHOAS | JEAN FRAN?OIS | PMP

Other related companies as V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR: Cyclo Delvaux E | Jordens-Boes | FREDDY LHOAS | JEAN FRAN?OIS | PMP

V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04658721923. Het bedrijf V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 38; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, openstaande posities, locatie van V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR op de kaart.

V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, company assigned to the tax number BE04658721923. The company V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is located at the address: MARKTPLEIN 38; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR is not available. You also can look at reviews of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, open positions, location of V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.DRIESSCHE-PREMEREUR, employees, financial statistics.