UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE
Private companiesAgricultural Production - Crops • UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

Contactgegevens UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16225429 (+32-16225429) 16225429 (+32-16225429)

Fax (fax): +32 (53) 594-33-85 +32 (53) 594-33-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE
Products information UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01035980224
Ondernemingsnummer: 2912170410
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE
(Get full report from official database of BE for UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE
Addition kinds of activities for UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics

Werken bij UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

 • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ASZ

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE in sociale netwerken
Look for responds of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Laat een reactie achter voor UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. Leave a respond for UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE. UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE op de google maps. Adres en contacten UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE
Location of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE on the google maps. Address and contacts of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: MAISON SEFLORA | Bulut BVBA | JACQUES MAERTEN | B & B VASTGOEDMAKELAARS | De Coster M

Other related companies as UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE: MAISON SEFLORA | Bulut BVBA | JACQUES MAERTEN | B & B VASTGOEDMAKELAARS | De Coster M

UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01035980224. Het bedrijf UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, openstaande posities, locatie van UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE op de kaart.

UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, company assigned to the tax number BE01035980224. The company UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE is not available. You also can look at reviews of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, open positions, location of UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITVAARTVERZORGING TOSSYN-RUDI DE MEERLEIRE, employees, financial statistics.