THIELEMANS

Contactgegevens THIELEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIELEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIELEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G. GILSON 5; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24790247 (+32-24790247) 24790247 (+32-24790247)

Fax (fax): +32 (15) 558-92-98 +32 (15) 558-92-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIELEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIELEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIELEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIELEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIELEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIELEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIELEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIELEMANS
Products information THIELEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05233032226
Ondernemingsnummer: 3462860107
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Cercueils, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIELEMANS
(Get full report from official database of BE for THIELEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIELEMANS
Addition kinds of activities for THIELEMANS

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
51990306. Tropische vis | Tropical fish
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij THIELEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIELEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIELEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIELEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

 • Loodgieter (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

 • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • MECANICIEN (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

  Regio: SCHEPDAAL

  Bedrijf: Jobfixing

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

 • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: GROEP VAN HOOF

  Type: Vaste Job

  Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van THIELEMANS in sociale netwerken
Look for responds of THIELEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIELEMANS. Laat een reactie achter voor THIELEMANS. THIELEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIELEMANS. Leave a respond for THIELEMANS. THIELEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIELEMANS op de google maps. Adres en contacten THIELEMANS
Location of THIELEMANS on the google maps. Address and contacts of THIELEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIELEMANS THIELEMANS: FLGECOWAT SA | CALLENS DECORATEUR | AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) | Borret Camille SPRL | HD CONCEPT

Other related companies as THIELEMANS: FLGECOWAT SA | CALLENS DECORATEUR | AERTS & VERSTRAETEN ('t Ruimerke) | Borret Camille SPRL | HD CONCEPT

THIELEMANS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIELEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05233032226. Het bedrijf THIELEMANS bevindt zich op het adres: RUE G. GILSON 5; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Cercueils, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van THIELEMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIELEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIELEMANS, openstaande posities, locatie van THIELEMANS op de kaart.

THIELEMANS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIELEMANS, company assigned to the tax number BE05233032226. The company THIELEMANS is located at the address: RUE G. GILSON 5; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Cercueils, Crématoriums, Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of THIELEMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THIELEMANS is not available. You also can look at reviews of THIELEMANS, open positions, location of THIELEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIELEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIELEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIELEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIELEMANS, employees, financial statistics.