T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS

Contactgegevens T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 254BT; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53669735 (+32-53669735) 53669735 (+32-53669735)

Fax (fax): +32 (53) 857-42-97 +32 (53) 857-42-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS
Products information T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01661376953
Ondernemingsnummer: 6944427490
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS
(Get full report from official database of BE for T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS
Addition kinds of activities for T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS

23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
56999909. Paraplu's | Umbrellas
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

 • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

 • Manifestbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

 • LOODGIETER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Recruitment Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

 • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q CHOCOLATE

  Type: Vaste Job

  zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

 • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

 • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Laat een reactie achter voor T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. Leave a respond for T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS. T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS op de google maps. Adres en contacten T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS
Location of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS on the google maps. Address and contacts of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: Delva F | Verheyden M | ROBBERECHTS | HLS Europrint | SEBASTIAAN PLUYM

Other related companies as T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS: Delva F | Verheyden M | ROBBERECHTS | HLS Europrint | SEBASTIAAN PLUYM

T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661376953. Het bedrijf T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 254BT; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, openstaande posities, locatie van T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS op de kaart.

T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, company assigned to the tax number BE01661376953. The company T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is located at the address: LANGESTRAAT 254BT; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS is not available. You also can look at reviews of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, open positions, location of T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T. BUGGENHOUDT-BELLEMANS, employees, financial statistics.