SYLVIE LEURIDENT

Contactgegevens SYLVIE LEURIDENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYLVIE LEURIDENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYLVIE LEURIDENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CALVAIRE 7; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65229503 (+32-65229503) 65229503 (+32-65229503)

Fax (fax): +32 (87) 188-34-60 +32 (87) 188-34-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYLVIE LEURIDENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYLVIE LEURIDENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYLVIE LEURIDENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYLVIE LEURIDENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYLVIE LEURIDENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYLVIE LEURIDENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYLVIE LEURIDENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYLVIE LEURIDENT
Products information SYLVIE LEURIDENT

BTW identificatienummer (tax): BE01266418457
Ondernemingsnummer: 2350494384
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYLVIE LEURIDENT
(Get full report from official database of BE for SYLVIE LEURIDENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYLVIE LEURIDENT
Addition kinds of activities for SYLVIE LEURIDENT

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij SYLVIE LEURIDENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYLVIE LEURIDENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYLVIE LEURIDENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYLVIE LEURIDENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

 • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

 • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

  Type: Studentenjob

  Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

 • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van SYLVIE LEURIDENT in sociale netwerken
Look for responds of SYLVIE LEURIDENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYLVIE LEURIDENT. Laat een reactie achter voor SYLVIE LEURIDENT. SYLVIE LEURIDENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYLVIE LEURIDENT. Leave a respond for SYLVIE LEURIDENT. SYLVIE LEURIDENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYLVIE LEURIDENT op de google maps. Adres en contacten SYLVIE LEURIDENT
Location of SYLVIE LEURIDENT on the google maps. Address and contacts of SYLVIE LEURIDENT

Andere gerelateerde bedrijven als come SYLVIE LEURIDENT SYLVIE LEURIDENT: FA. BEECKMANS GEBRS. | PROTEA GEM DIAMONDS | Beuckelaers Olivier | Chassart Potatoes SPRL | Lunch & Co VZW

Other related companies as SYLVIE LEURIDENT: FA. BEECKMANS GEBRS. | PROTEA GEM DIAMONDS | Beuckelaers Olivier | Chassart Potatoes SPRL | Lunch & Co VZW

SYLVIE LEURIDENT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYLVIE LEURIDENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266418457. Het bedrijf SYLVIE LEURIDENT bevindt zich op het adres: RUE DU CALVAIRE 7; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van SYLVIE LEURIDENT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYLVIE LEURIDENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYLVIE LEURIDENT, openstaande posities, locatie van SYLVIE LEURIDENT op de kaart.

SYLVIE LEURIDENT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYLVIE LEURIDENT, company assigned to the tax number BE01266418457. The company SYLVIE LEURIDENT is located at the address: RUE DU CALVAIRE 7; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of SYLVIE LEURIDENT is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SYLVIE LEURIDENT is not available. You also can look at reviews of SYLVIE LEURIDENT, open positions, location of SYLVIE LEURIDENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYLVIE LEURIDENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYLVIE LEURIDENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYLVIE LEURIDENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYLVIE LEURIDENT, employees, financial statistics.