Chassart Potatoes SPRL

Contactgegevens Chassart Potatoes SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chassart Potatoes SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chassart Potatoes SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Wavre 3; 6223; Fleurus (Wagnel茅e), België

Telefoon (phone): 071 81 53 04; 071 88 51 19; 0474 96 00 55 (+32-071 81 53 04; 071 88 51 19; 0474 96 00 55) 071 81 53 04; 071 88 51 19; 0474 96 00 55 (+32-071 81 53 04; 071 88 51 19; 0474 96 00 55)

Fax (fax): 071 81 57 53 (+32-071 81 57 53) 071 81 57 53 (+32-071 81 57 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chassart Potatoes SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chassart Potatoes SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chassart Potatoes SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chassart Potatoes SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chassart Potatoes SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chassart Potatoes SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chassart Potatoes SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chassart Potatoes SPRL
Products information Chassart Potatoes SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08400115966
Ondernemingsnummer: 1096130371
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Chassart Potatoes SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chassart Potatoes SPRL
(Get full report from official database of BE for Chassart Potatoes SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chassart Potatoes SPRL
Addition kinds of activities for Chassart Potatoes SPRL

725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij Chassart Potatoes SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chassart Potatoes SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chassart Potatoes SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chassart Potatoes SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van Chassart Potatoes SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chassart Potatoes SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chassart Potatoes SPRL. Laat een reactie achter voor Chassart Potatoes SPRL. Chassart Potatoes SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chassart Potatoes SPRL. Leave a respond for Chassart Potatoes SPRL. Chassart Potatoes SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chassart Potatoes SPRL op de google maps. Adres en contacten Chassart Potatoes SPRL
Location of Chassart Potatoes SPRL on the google maps. Address and contacts of Chassart Potatoes SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chassart Potatoes SPRL Chassart Potatoes SPRL: Gilis-Teughels N.V.-S.A. | Perroquet BVBA | Silhouette | COIFFURE ALAIN DENIS | P. LEMAN

Other related companies as Chassart Potatoes SPRL: Gilis-Teughels N.V.-S.A. | Perroquet BVBA | Silhouette | COIFFURE ALAIN DENIS | P. LEMAN

Chassart Potatoes SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chassart Potatoes SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400115966. Het bedrijf Chassart Potatoes SPRL bevindt zich op het adres: Chemin de Wavre 3; 6223; Fleurus (Wagnel茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in Chassart Potatoes SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chassart Potatoes SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chassart Potatoes SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chassart Potatoes SPRL, openstaande posities, locatie van Chassart Potatoes SPRL op de kaart.

Chassart Potatoes SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chassart Potatoes SPRL, company assigned to the tax number BE08400115966. The company Chassart Potatoes SPRL is located at the address: Chemin de Wavre 3; 6223; Fleurus (Wagnel茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in Chassart Potatoes SPRL were not found.
The main activity of Chassart Potatoes SPRL is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chassart Potatoes SPRL is not available. You also can look at reviews of Chassart Potatoes SPRL, open positions, location of Chassart Potatoes SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chassart Potatoes SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chassart Potatoes SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chassart Potatoes SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chassart Potatoes SPRL, employees, financial statistics.