SERRUS

Contactgegevens SERRUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERRUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERRUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLAATS 1; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56423028 (+32-56423028) 56423028 (+32-56423028)

Fax (fax): +32 (86) 836-76-53 +32 (86) 836-76-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERRUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERRUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERRUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERRUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERRUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERRUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERRUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERRUS
Products information SERRUS

BTW identificatienummer (tax): BE01754486083
Ondernemingsnummer: 1793762207
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 247,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERRUS
(Get full report from official database of BE for SERRUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERRUS
Addition kinds of activities for SERRUS

10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec

Werken bij SERRUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERRUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERRUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERRUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

 • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

 • Laborant farma (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

 • Chef-kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

  Type: Vaste Job

  Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

 • Bekister (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: VERSTRAETE

  Type: Vaste Job

  - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Junior Bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van SERRUS in sociale netwerken
Look for responds of SERRUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERRUS. Laat een reactie achter voor SERRUS. SERRUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERRUS. Leave a respond for SERRUS. SERRUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERRUS op de google maps. Adres en contacten SERRUS
Location of SERRUS on the google maps. Address and contacts of SERRUS

Andere gerelateerde bedrijven als come SERRUS SERRUS: PAUL ERNST | Jeunesse | TH??TRE TRANSQUINQUENNAL | FUSL-FAC. SC. ECONOMIQUES | STEUX A-ROTIN

Other related companies as SERRUS: PAUL ERNST | Jeunesse | TH??TRE TRANSQUINQUENNAL | FUSL-FAC. SC. ECONOMIQUES | STEUX A-ROTIN

SERRUS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERRUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01754486083. Het bedrijf SERRUS bevindt zich op het adres: PLAATS 1; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 247,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van SERRUS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERRUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERRUS, openstaande posities, locatie van SERRUS op de kaart.

SERRUS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERRUS, company assigned to the tax number BE01754486083. The company SERRUS is located at the address: PLAATS 1; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 247,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of SERRUS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERRUS is not available. You also can look at reviews of SERRUS, open positions, location of SERRUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERRUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERRUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERRUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERRUS, employees, financial statistics.