SCHILLEBEECKX A

Contactgegevens SCHILLEBEECKX A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILLEBEECKX A: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILLEBEECKX A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 15; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14315246 (+32-14315246) 14315246 (+32-14315246)

Fax (fax): +32 (58) 902-18-65 +32 (58) 902-18-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILLEBEECKX A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILLEBEECKX A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILLEBEECKX A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILLEBEECKX A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILLEBEECKX A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILLEBEECKX A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILLEBEECKX A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILLEBEECKX A
Products information SCHILLEBEECKX A

BTW identificatienummer (tax): BE03795196533
Ondernemingsnummer: 1046142578
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILLEBEECKX A
(Get full report from official database of BE for SCHILLEBEECKX A)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILLEBEECKX A
Addition kinds of activities for SCHILLEBEECKX A

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij SCHILLEBEECKX A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILLEBEECKX A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILLEBEECKX A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILLEBEECKX A. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

  Regio: SINT-JORIS-WEERT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE SPEELBERG

  Type: Werfreserve

  U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van SCHILLEBEECKX A in sociale netwerken
Look for responds of SCHILLEBEECKX A in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILLEBEECKX A. Laat een reactie achter voor SCHILLEBEECKX A. SCHILLEBEECKX A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILLEBEECKX A. Leave a respond for SCHILLEBEECKX A. SCHILLEBEECKX A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILLEBEECKX A op de google maps. Adres en contacten SCHILLEBEECKX A
Location of SCHILLEBEECKX A on the google maps. Address and contacts of SCHILLEBEECKX A

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILLEBEECKX A SCHILLEBEECKX A: RESTAURANT ABDIJPOORT | ROMANTIK HOTEL | Groupe Brandt Belgium NV | VIA | C M ANTWERP LASER

Other related companies as SCHILLEBEECKX A: RESTAURANT ABDIJPOORT | ROMANTIK HOTEL | Groupe Brandt Belgium NV | VIA | C M ANTWERP LASER

SCHILLEBEECKX A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILLEBEECKX A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795196533. Het bedrijf SCHILLEBEECKX A bevindt zich op het adres: MARKT 15; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van SCHILLEBEECKX A is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILLEBEECKX A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILLEBEECKX A, openstaande posities, locatie van SCHILLEBEECKX A op de kaart.

SCHILLEBEECKX A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILLEBEECKX A, company assigned to the tax number BE03795196533. The company SCHILLEBEECKX A is located at the address: MARKT 15; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of SCHILLEBEECKX A is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILLEBEECKX A is not available. You also can look at reviews of SCHILLEBEECKX A, open positions, location of SCHILLEBEECKX A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILLEBEECKX A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILLEBEECKX A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILLEBEECKX A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILLEBEECKX A, employees, financial statistics.