RESTAURANT ABDIJPOORT

Contactgegevens RESTAURANT ABDIJPOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT ABDIJPOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT ABDIJPOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUWESTRAAT 170; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56418075 (+32-56418075) 56418075 (+32-56418075)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT ABDIJPOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT ABDIJPOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT ABDIJPOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT ABDIJPOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT ABDIJPOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT ABDIJPOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT ABDIJPOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT ABDIJPOORT
Products information RESTAURANT ABDIJPOORT

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT ABDIJPOORT
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT ABDIJPOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT ABDIJPOORT
Addition kinds of activities for RESTAURANT ABDIJPOORT

13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij RESTAURANT ABDIJPOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT ABDIJPOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT ABDIJPOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT ABDIJPOORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT ABDIJPOORT in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT ABDIJPOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT ABDIJPOORT. Laat een reactie achter voor RESTAURANT ABDIJPOORT. RESTAURANT ABDIJPOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT ABDIJPOORT. Leave a respond for RESTAURANT ABDIJPOORT. RESTAURANT ABDIJPOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT ABDIJPOORT op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT ABDIJPOORT
Location of RESTAURANT ABDIJPOORT on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT ABDIJPOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT ABDIJPOORT RESTAURANT ABDIJPOORT: TAVERNE OLD TIME | PEDICURE INGARA | NICOLE BRICTEUX | P.C. ST.BARBE | PRO-ACTION

Other related companies as RESTAURANT ABDIJPOORT: TAVERNE OLD TIME | PEDICURE INGARA | NICOLE BRICTEUX | P.C. ST.BARBE | PRO-ACTION

RESTAURANT ABDIJPOORT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT ABDIJPOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf RESTAURANT ABDIJPOORT bevindt zich op het adres: LAUWESTRAAT 170; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT ABDIJPOORT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT ABDIJPOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT ABDIJPOORT, openstaande posities, locatie van RESTAURANT ABDIJPOORT op de kaart.

RESTAURANT ABDIJPOORT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT ABDIJPOORT, company assigned to the tax number BE05523071289. The company RESTAURANT ABDIJPOORT is located at the address: LAUWESTRAAT 170; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of RESTAURANT ABDIJPOORT is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT ABDIJPOORT is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT ABDIJPOORT, open positions, location of RESTAURANT ABDIJPOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT ABDIJPOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT ABDIJPOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT ABDIJPOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT ABDIJPOORT, employees, financial statistics.