SAVU

Contactgegevens SAVU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAVU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAVU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE E. TOUSSAINT 36 B1; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 90010112 (+32-90010112) 90010112 (+32-90010112)

Fax (fax): +32 (12) 565-90-88 +32 (12) 565-90-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAVU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAVU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAVU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAVU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAVU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAVU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAVU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAVU
Products information SAVU

BTW identificatienummer (tax): BE01882751464
Ondernemingsnummer: 9193878173
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Services: Crématoriums pour Animaux, Service de Ramassage d'Animaux Morts.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAVU
(Get full report from official database of BE for SAVU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAVU
Addition kinds of activities for SAVU

322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
28790103. Vee dips | Cattle dips
28999928. Isolatieverbindingen | Insulating compounds
50840702. Indicatie instrumenten en accessoires | Indicating instruments and accessories
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
51990303. honden | Dogs
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij SAVU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAVU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAVU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAVU. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

 • Ploegbaas (Bed) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student enquêteur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

 • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

 • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

 • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Flexijob

  Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

 • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van SAVU in sociale netwerken
Look for responds of SAVU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAVU. Laat een reactie achter voor SAVU. SAVU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAVU. Leave a respond for SAVU. SAVU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAVU op de google maps. Adres en contacten SAVU
Location of SAVU on the google maps. Address and contacts of SAVU

Andere gerelateerde bedrijven als come SAVU SAVU: ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY | RANDSTAD | Adletico | Reyné F | DOMINIQUE DUBOIS

Other related companies as SAVU: ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY | RANDSTAD | Adletico | Reyné F | DOMINIQUE DUBOIS

SAVU is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAVU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01882751464. Het bedrijf SAVU bevindt zich op het adres: RUE E. TOUSSAINT 36 B1; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Crématoriums pour Animaux, Service de Ramassage d'Animaux Morts..
De hoofdactiviteit van SAVU is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAVU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAVU, openstaande posities, locatie van SAVU op de kaart.

SAVU is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAVU, company assigned to the tax number BE01882751464. The company SAVU is located at the address: RUE E. TOUSSAINT 36 B1; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Crématoriums pour Animaux, Service de Ramassage d'Animaux Morts..
The main activity of SAVU is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAVU is not available. You also can look at reviews of SAVU, open positions, location of SAVU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAVU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAVU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAVU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAVU, employees, financial statistics.