ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY
Private companiesPersonal Services • ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

Contactgegevens ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODEWIJK COISEAUKAAI 12; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50599471 (+32-50599471) 50599471 (+32-50599471)

Fax (fax): +32 (2) 158-83-50 +32 (2) 158-83-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY
Products information ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

BTW identificatienummer (tax): BE09221893310
Ondernemingsnummer: 4220642089
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY
(Get full report from official database of BE for ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY
Addition kinds of activities for ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment

Werken bij ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY in sociale netwerken
Look for responds of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Laat een reactie achter voor ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. Leave a respond for ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY. ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY op de google maps. Adres en contacten ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY
Location of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY on the google maps. Address and contacts of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: Niko | GOETGEBUER F | RESTAURANT LA SOURCE | HET FRIETPALEIS | GARAGE P SCHYNS SA

Other related companies as ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY: Niko | GOETGEBUER F | RESTAURANT LA SOURCE | HET FRIETPALEIS | GARAGE P SCHYNS SA

ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221893310. Het bedrijf ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY bevindt zich op het adres: LODEWIJK COISEAUKAAI 12; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, openstaande posities, locatie van ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY op de kaart.

ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, company assigned to the tax number BE09221893310. The company ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is located at the address: LODEWIJK COISEAUKAAI 12; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY were not found.
The main activity of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY is not available. You also can look at reviews of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, open positions, location of ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG. ZAND-& GRINTHAND. MY, employees, financial statistics.