ROUWCENTRUM VAN DAMME

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ROUWCENTRUM VAN DAMME
Private companiesPrimary Metal Industries • ROUWCENTRUM VAN DAMME

Contactgegevens ROUWCENTRUM VAN DAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM VAN DAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM VAN DAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 54; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52337551 (+32-52337551) 52337551 (+32-52337551)

Fax (fax): +32 (15) 349-50-92 +32 (15) 349-50-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM VAN DAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM VAN DAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM VAN DAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM VAN DAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM VAN DAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM VAN DAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM VAN DAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM VAN DAMME
Products information ROUWCENTRUM VAN DAMME

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM VAN DAMME
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM VAN DAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM VAN DAMME
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM VAN DAMME

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
51599906. Mos | Moss
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij ROUWCENTRUM VAN DAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM VAN DAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM VAN DAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM VAN DAMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

 • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

 • Slachter (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

 • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Verpakker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

 • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: EVOTIS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM VAN DAMME in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM VAN DAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM VAN DAMME. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM VAN DAMME. ROUWCENTRUM VAN DAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM VAN DAMME. Leave a respond for ROUWCENTRUM VAN DAMME. ROUWCENTRUM VAN DAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM VAN DAMME op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM VAN DAMME
Location of ROUWCENTRUM VAN DAMME on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM VAN DAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM VAN DAMME ROUWCENTRUM VAN DAMME: Ernould M | Schreurs Project NV | AD HOC COMPANY | De Clercq F | EXCEPTION

Other related companies as ROUWCENTRUM VAN DAMME: Ernould M | Schreurs Project NV | AD HOC COMPANY | De Clercq F | EXCEPTION

ROUWCENTRUM VAN DAMME is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM VAN DAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf ROUWCENTRUM VAN DAMME bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 54; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM VAN DAMME is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM VAN DAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM VAN DAMME, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM VAN DAMME op de kaart.

ROUWCENTRUM VAN DAMME is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM VAN DAMME, company assigned to the tax number BE06392364501. The company ROUWCENTRUM VAN DAMME is located at the address: KASTEELSTRAAT 54; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM VAN DAMME is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM VAN DAMME is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM VAN DAMME, open positions, location of ROUWCENTRUM VAN DAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM VAN DAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM VAN DAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM VAN DAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM VAN DAMME, employees, financial statistics.