ROUWCENTRUM VAN BOGAERT

Contactgegevens ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM VAN BOGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANCEFLOERLAAN 48B2A; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32190404 32190404

Fax (fax): +32 (12) 195-23-18 +32 (12) 195-23-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM VAN BOGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM VAN BOGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM VAN BOGAERT
Products information ROUWCENTRUM VAN BOGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05529663085
Ondernemingsnummer: 4735076904
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM VAN BOGAERT
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM VAN BOGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM VAN BOGAERT
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM VAN BOGAERT

319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec

Werken bij ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

 • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

 • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

 • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

 • Glassnijder (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

 • Technisch medewerker productie (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

 • Frituur medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DIVEYAYE

  Type: Flexijob

  helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

 • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Culinaire slagerij OX

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. ROUWCENTRUM VAN BOGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. Leave a respond for ROUWCENTRUM VAN BOGAERT. ROUWCENTRUM VAN BOGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM VAN BOGAERT op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM VAN BOGAERT
Location of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM VAN BOGAERT ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: FLH. ROUX MEUBELPROJEKTEN NV | SIMON PIERRE | ADOLF VANNIEUWENHUYSE | ALFA SYST BENELUX | Supermarch茅 du Meuble SA

Other related companies as ROUWCENTRUM VAN BOGAERT: FLH. ROUX MEUBELPROJEKTEN NV | SIMON PIERRE | ADOLF VANNIEUWENHUYSE | ALFA SYST BENELUX | Supermarch茅 du Meuble SA

ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05529663085. Het bedrijf ROUWCENTRUM VAN BOGAERT bevindt zich op het adres: BLANCEFLOERLAAN 48B2A; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM VAN BOGAERT op de kaart.

ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, company assigned to the tax number BE05529663085. The company ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is located at the address: BLANCEFLOERLAAN 48B2A; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, open positions, location of ROUWCENTRUM VAN BOGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM VAN BOGAERT, employees, financial statistics.